assassins-creed: Spuštění na Windows 8

jde i na windows 8?

lukáš 25.8.2013 Odpovědi: (35) Odpovědět

Dobrý den,
ano hra jde i na Windows 8. Někteří uživatelé si sice stěžovali na výpadky po zabití nepřítele, ale jiným šla hra naprosto bez problémů. Pro spuštění budete muset nastavit kompatibilitu s Windows 7 nebo starším. Hra také nepodporuje DirectX 10.

Honza (administrátor) 26.8.2013

Zdravíčko, assassina jsem nainstaloval v pořádku, vše bylo Ok, ale nejde spustit na celou plochu, pouze v malém okně, v novýv win 8 se naprosto nevyznám, prosím o pomoc. Děkuji

Jakub S. 20.10.2013

Dobrý den,
vyzkoušejte kombinaci kláves Alt + Enter nebo Win + Šipka nahoru. Pokud žádná z rad nepomůže, vyzkoušejte http://mujsoubor.cz/optimalizace-systemu/advanced-systemcare Tento program umožňuje optimalizaci systému pro hry a dokáže se také postarat o full screen.

Honza (administrátor) 21.10.2013

ahoj ja som si ju kupil a nespusti mi to nwm preco
stiahne updaty ale hra sa nespusta vies preco? dik

Miso 18.2.2014

Ahoj, mně zase nejde hra s natáčením, píše mi to že mi to hru rozjede na maximální rozlišení a přitom mi to s natáčením nerozjede ani na nejmenší (mám Windows 8) prosím co mám dělat?

Lindruos 25.2.2014

Dobrý den Míšo,
vypisuje hra nějakou chybu? Máte PC, které splňuje minimální herní požadavky? Máte instalovány aktuální ovladače ke grafické kartě?

Honza (administrátor) 26.2.2014

Dobrý den mám stejný problém jako Miso hra se aktualizuje ale po spuštění se nic nestane. Děkuji

Gordn3 13.3.2014

Dobrý den.
nejde mi žadna hra na Windows 8 a už mi to celkem začiná vadit !! můžete mi prosím nak poradit :/ :(

Michal 31.7.2014

Ahoj, koupil jsem si Ac Unity když to zapnu tak se mi objevi znak Ubisoftu a Nvdie a pak jenom černá obrazovka a nejde se nikam pohnout můžete mi prosím nekdo poradit ja to opravit ?? Díki

Miki 20.11.2014

Dobrý den,
AC:U bohužel patří k několika nejzabugovanějším hrám poslední doby. Problém s černou obrazovkou lze řešit následovně (ovšem nejedná se nutně o jisté řešení): nejprve po neúspěšném spuštění přejděte do nabídky běžících procesů (Ctrl + Shift + Esc) a ukončete proces acu.exe. Zkuste hru spustit znova. V případě neúspěchu zkontrolujte integritu cache paměti hry přímo v Uplay. Nakonec ještě aktualizujte ovladače grafické karty, což by mohlo pomoci.

Honza (administrátor) 20.11.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Puzzle Love Bubble Shooter Free 2 Stairs Ketchapp Game Jelly Shift Drop Maze Parkour Climb and Jump Stack Fall Survivor In Rainbow Monster
Nahoru