google-chrome: Nová karta Bing virus

Dobrý den, poraďte prosím jak nastavit zobrazení konkrétní stránky při kliknutí na nová karta. Kliknu na nová karta a je tam služba bing. Nevím jak se jí zbavit chci aby nová karta byla klasický vyhledávač google. Děkuji

Dominik 24.2.2014 Odpovědi: (18) Odpovědět

Dobrý den,
tento problém je spojen s instalací programu třetí strany. Nejprve prohlédněte instalovaná rozšíření Google Chrome. Cokoli, co nepoužíváte nebo o čem nevíte odinstalujte. Dále se podívejte do Nabídky Start - Ovládací panely - Programy a funkce a najděte program Conduit (je možné, že se bude jmenovat Search Protect a Conduit bude jméno vývojáře; stejně tak se může stát, že se bude jmenovat ještě jinak, program disponuje možností změny názvu - ideálně tak prohledejte celý seznam a vyberte podezřelé nebo neznámé programy - ovšem dávejte bedlivý pozor, ať zbytečně nesmažete některý používaný. Následně program odinstalujte a restartujte PC.
Existuje ještě jednodušší možnost, která ovšem ne vždy funguje - v levém spodním rohu Vámi zmíněného nového tabu najdete tlačítko Restore - stiskněte jej a mělo by dojít k obnovení původního nastavení.

Honza (administrátor) 25.2.2014

Restore mně fungovalo, Díky

Jarda.vm 7.3.2014

Dobrý den,
jsme velice rádi, že je vše v pořádku.

Honza (administrátor) 10.3.2014

Děkuju bohu že jsem vás našel, z prohlížeče bing mi málem ruplo v bedně.

Pavlos 7.4.2014

Dobrý den,
těší nás, že jsme mohli pomoci.

Honza (administrátor) 9.4.2014

Moc díky!! Prožil jsem si peklo než jsem našel konverzaci!!

e.error 13.4.2014

Také mockrát děkuji! Prošla jsem už snad všechno až jsem se dostala k Vám. :)

Kristýna 15.4.2014

Moc děkuji, zuřila jsem nad Bingem celé dopoledne :-)

Ivana 30.4.2014

Dobrý den,
mockrát děkujeme za pochvalu.

Honza (administrátor) 30.4.2014

Dobrý den,
tak včera vše zafungovalo, jak má a dnes mám Bing zpátky - vrátil se po retsartu počítače. V rozšířeních Google Chromu mám jen Stay Focused, nic jiného. Program Search Protect mám odinstalovaný. Tlačítko RESTORE na té nové kartě vůbec nemám... Jsem z toho už zoufalá, můžu ještě něco udělat? Pomůže třeba zrušit, odinstalovat Chrome a nainstalovat ho znovu?

Ivana 1.5.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stairs Ketchapp Game Drop Maze Stack Fall Princesses Sunflower Delight Watermelon Shooter Jelly Shift Slope Racing Survivor In Rainbow Monster Crowd City 2
Nahoru