Hry a zábava: World of Warships datum vydání

Dobrý den. Dlouho jsem čekal na vydání World of warship. Viděl jsem i několik videí jak ji jiní hráči hrají. hrozně se mi to motá hlavou ,,jak to můžou hrát?´´ Do ted´ hledám způsob jak ji stáhnout. OTAZKY: 1. Je možné že video nahráli jako chyták? 2. jde hra stáhnout? 3. Kdyby to šlo tak kde to mám stáhnout? 4. je normální postup pro stahování jako např. World of tanks? 5. jak dlouho se hra přibližně hra stahuje? 6. kolik má hra MG? 7. jak silnou hra požaduje grafickou kartu? 8. kdyby nebyla hra stvořena tak mi napište až se hra bude moct hrát. předem děkuji za odpověd´.

Pavel 30.1.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
více o termínech vydání se dozvíte zde: http://mujsoubor.cz/poradna/hry-a-zabava/6659-datum-vydani-world-of-warship Co se týče videí - pravděpodobně pocházejí od vývojářů nebo testerů, kteří s early buildy přicházejí na rozdíl od hráčů do styku. Ohledně náročnosti na výkon - lze počítat s tím, že bude podobný jako u World of Warplanes - minimum: 2.6GB jednojádro, GeForce 8600 GT (256 MB DDR3), 2 GB RAM a 19 GB volného místa na HDD. Optimální sestava je pak o kousek výš, takže opět se nejedná o žádného náročného žrouta.

Honza (administrátor) 31.1.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru