Internet a sítě: Google Chrome

Dobrý den, používám ve svém telefonu Chrom, na kterém si běžně nechávám nespočet otevřených záložek, které si chci otevřít později. Zřejmě z přetížení se mi prohlížení na chromu zpomalilo a vypnulo s hlášením, že aplikace přestala fungovat. Po následném otevření zmizely veškeré otevřené záložky a otevřela se pouze 1 nová karta. Potřebovala bych záložky s webovými adresami dohledat a jako laik si nevím rady, existuje nějaký způsob? Děkuji.

Andrea 23.7.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
v prvé řadě opravdu doporučuji otevírat pouze ty záložky, které skutečně potřebujete. I na PC je vytížení skrze Google Chrome enormní. Tam navíc uživatel disponuje mnohem větším paměťovým základem.
Co se týče obnovení. Stejně jako u PC verze, i v mobilní verzi Google Chrome máte k dispozici historii. Ta bude seřazená dle data, takže nebude problém postupně obnovit vše, co bylo zavřeno/ztraceno.

Honza (administrátor) 24.7.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru