Internet a sítě: Jak vypnu adblock?

Ahoj, máme v počítači daný adblock, ale chtěla bych ho vypnout, protože se mi pak neukládají výsledky her na skóre. Jak to udělám? Díky :)

Domča 30.7.2013 Odpovědi: (53) Odpovědět

Dobrý den,
vypnutí AdBlocku je velice snadné. Mírně se liší, dle použitého internetového prohlížeče - u Mozzily Firefox najdete malou červenou ikonku v pravém horním rohu obrazovky, vedle adresního řádku. Klikněte na ni pravým tlačítkem myši a vyberte "Vypnout pro tuto stránku" nebo můžete a AdBlock vypnout trvale.
U prohlížeče Google Chrome najdete malou červenou ikonku přímo v adresním řádku. Klikněte na ni pravým tlačítkem a zvolte Odebrat.

Honza (administrátor) 30.7.2013

hádám, že vám to jako mně nepomohlo, žádnou takovou ikonku nemám

T. 19.9.2013

protože je v levém dolním rohu a musí to být zaplé - fakt tyhle polovičaté odpovědi, to je vidět, jak tomu kdo rozumí

T. 19.9.2013

Dobrý den,
musím Vás opravit, často totiž dochází ke změnám v nastavení i zobrazení pluginu AdBlock. Navíc záleží na nastavení toho kterého uživatele, kam si ikonu konkrétního rozšíření umístí a kterou verzi zobrazení si vybere. Kupříkladu moje verze (FF 23.0.1 a AdBlock Plus 2.3.2) žádnou ikonou v levém dolním rohu nedisponuje. Pro kompletní vypnutí tak vždycky můžete navštívit stránku rozšíření. Chrome: ikonka 3 vodorovných čar - Nástroje - Rozšíření - AdBlock (lze buď smazat nebo deaktivovat). Firefox: Nástroje - Správce doplňků - Adblock (lze zakázat nebo odebrat).

Honza (administrátor) 19.9.2013

Dobrý den, nevíte jak najít tuu stránku kde ji mám vypnout dík

V. 25.1.2014

Ta červená ikonka tam opravdu je!!!

Terule 4.4.2014

Ano a pokud mám obyčejný Explorer tak to vypnu jak díky.

Ri 21.4.2014

Dobrý den,
záleží na verzi a nastavení Internet Exploreru, ale ovládací ikonu je možné najít primárně ve spodní liště prohlížeče.

Honza (administrátor) 22.4.2014

jak mám vypnout AdBlock když mám operu?

vanesa 11.5.2014

Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám chrom a ten mě sám od sebe vypnul onen Ad Block, bohužel se mě jej nedaří opět zapnout. Mohli by jste poradit jak to udělat ??? Předem děkuji za odpověď.

Patrik 10.6.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru