Internet a sítě: Pomaly a blokujici se facebook

Dobry den,

chtela bych se zeptat cim by mohl byt zpusoben fakt, ze je facebook pomaly a blokuje se. Po prihlaseni a nekonecnem nacitani se mi ukazou na zdi max. posledni dva prispevky. Po dalsim nekonecnem cekani jsem schopna precist cca 5 prispevku na zdi a tim to konci. Veskera ma snaha dostat se na zdi niz, podivat se do odkazu ci fotek na zdi nebo do soukromych zprav atp. konci "kousnutim" stranky a jsem nucena zavrit cele okno prohlizece. Facebook mi fungoval do cca poloviny cervna bez problemu a pak se zacalo dit vyse popsane. Nejsem si vedoma zadneho zasahu jak do nastaveni pocitace tak do nastaveni facebooku (mno, ale to neni smerodatne, nejsem zadny expert takze prihodit se nevedomky mohlo :-/). Jeste dodam, ze jsem se zkousela prihlasit ze dvou ruznych notebooku (MW XP a W7), prohlizece mam pouze IE. Internet mam rychly (20) a vsechny ostatni stranky se nacitaji bez problemu.
Budu vdecna za kazdy napad, co s tim. Dekuji a preji hezky den!

Marta 3.9.2013 Odpovědi: (17) Odpovědět

Dobrý den,
aktuálně Facebook nepracuje zrovna tak, jak by měl. Jedná se o velmi vytíženou službu, která trpí mnohými problémy. Doporučuji tedy být trpělivým a můžete vyzkoušet i rady, které popisuji o několik příspěvků výše, případně sáhnout po řešení, které napsala uživatelka Marta.

Honza (administrátor) 24.7.2015

Dobrý den mám totožný problém nejsem úplný laik takže jsem podnikl několik pokusů bohužel vše dopadlo neuspěšné: ccleaner komplet několikrát,vymazání cookies,odinstalace prohlížeče a opětovné instalování (chrom) nevím jestli je problém v Facebooku samotném .. v mobilu a Notebooku mi jede normálně na stejné wifině jako stolní PC. Nemůže se jednat o nějaký vir ??? nic jsem v poslední době neistaloval ale??? děkuji za podněty

Roman 24.7.2015

Hezký den mám podobný problém. na stolním PC a windows 7 se nechce načítat a na starým po wifině s XP chodí. Čistím mažu a nic platné.

satelitakxy 26.7.2015

Dobrý den,
zkuste nainstalovat jiný prohlížeč, třeba je problém v Google Chrome. Sáhnout můžete například po Mozzile Firefox: http://mujsoubor.cz/internetove-prohlizece/mozilla-firefox

Honza (administrátor) 27.7.2015

Zdravím, tak mám naprosto stejný problém s FB jako předchozí přispěvatelé. FB mi přestal běhat jak na Chromu, Mozzile i IE. Jediný, kde běží je mobil. Je celkově pomalý, neotevře fotku, ani cokoli jiného (skupinu, chat atp). Rovněž sem vyčistil cookies, projel ccleanerem, ale výsledek nula. Vypadá to, že je chyba někde ve FB. Ale zajímavé že postihla jen nějaké uživatele a ne plošně všechny. Za případné rady a nápady děkuji.

Martin 27.7.2015

Dobrý den,
tento problém je skutečně na straně FB, ovšem zatím žádné oficiální vysvětlení nepřišlo. Obávám se, že neexistuje způsob, jak prohlížení urychlit nebo zkvalitnit.

Honza (administrátor) 28.7.2015

Mám uplne stehny problem a ani DNS nepomohlo tak ze jedine chyba na fb.. :/

David 10.8.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Survivor In Rainbow Monster Bubble Shooter Free 2 Slope Racing Reap Mummy Hunter Watermelon Shooter Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stairs Ketchapp Game
Nahoru