league-of-legends: nejde spustit

když to nainstaluji nejde spustit proč

štep 22.2.2013 Odpovědi: (217) Odpovědět

napište proste thereisnourflevel

Erik 31.10.2013

Ked spustim Legues of legend tak sa mi objavi iba ciena obrazovka neviete ci stym mam robit??

tomko 2.11.2013

Zkusil jsem snad vse ale pri nacitani hry do boje Error a musim dat ok a reconnect nepomuze nevim co stim..:/
diky za kazdou radu

Error 5.11.2013

taky sem mel problem s tim ze mne tam svitilo logo LoL a dal nic nenabehlo a pomohli mne tohle.. vyzkoušejte následující postup: jděte do C:/Riot Games - dále otevřete RADS - Projects - lol_air_client - releases a nakonec složku, která je v ní (mění se s každým patchem, ale obsah zůstává stejný). Zde smažte soubory S_OK a release manifest.
ale je jeste potreba dat zobrazit zkryte soubory aby ste smazali vazne vsechny ty "manifesty"

FikX 7.11.2013

Dobrý den,
Mám problém se spuštěním LoLka, vždy když se chci přihlásit, tak se mi ukáže tabulka...Tato stránka vyžaduje zabezpečené připojení, jehož součástí je otevření serveru.Vystaviltel certifikatu pro tento server je neduvěryhodný nebo není známý.
Prosím o pomoc a předem děkuju

Skippy 20.11.2013

Mam problem že ked spustim patcher ukaže mi(Program PVP.net Patcher prestal pracovať.) čo mam robiť vyskušal som tu už všetko nič nepomaha

OoDevilkoO 21.11.2013

Ahoj,
Po novém patchi co přišel normalně spustím LOL. Jenže asi po 5 vteřinách načítaní mi to napíše PvP.net Patcher přestal pracovat. Co s tím ?

Josef 21.11.2013

nejde mi spustit lol když ho zapnu tak mi to ukaže error RADS unspecified error occurred. pomoc prosim

Lososak 23.11.2013

Ahoj, hrál jsem League of Legends naposled toto pondělí v utery měli být update na free championy a od tý doby mi nejde hra spustit. Zapnu league of legends ukáže se na ploše logo League of Legends což je normalní ale bohužel už se nic neděje a po chvíly mi to napíše PVP.net patcher neodpovídá. Zkoušel jsem přeinstalaci a pořád to nejde.. Můžete mi prosím poradit? :) Děkuji :)

Guba 24.11.2013

Dobrý den,
žádné nové informace zatím nejsou známé, proto pořád platí vše, co bylo napsáno dříve - reinstal client, repatch game, spustit jako administrátor, restartovat PC, odinstalovat Panda Media Booster, smazat lol_air_client a lol_launcher ze složky C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects a nainstalovat Windows aktualizace.

Honza (administrátor) 25.11.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Puzzle Love Real Flight Simulator Survivor In Rainbow Monster Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Slope Racing Reap Princesses Sunflower Delight
Nahoru