Aplikace pro mobilní telefony a tablety: Obnovení telefonu

Dobrý den, zapomněl jsem heslo na telefonu a nemůžu si na něj vzpomenout. Mám Samsung Galaxy Trend s Android 4.0.4. Děkuji za odpověd.

David Temirbekov 24.3.2014 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
bavíme se pouze o zamknuté obrazovce a heslu k ní? (v případě spojování bodů) Několikrát po sobě vyzkoušejte zadat správnou kombinaci spojení. Jakmile cca po 5 pokusech vyčerpáte možnosti, telefon Vám oznámí, že je blokovaný a ať další pokusy vyzkoušíte až po chvíli. Současně se na pravé straně obrazovky zobrazí možnost Zapomenutý vzor (Forgot Pattern). Klikněte na ni a zadejte přihlašovací jméno a heslo ke Google účtu, který používáte ve spojení s telefonem. Prostředí Vám nabídne vytvoření nového vzoru. Následně stačí uložit.
Druhou možností je se přihlásit na PC do Google Play a skrze toto rozhraní do telefonu nainstalovat aplikaci Screen Lock Bypass. Následně stačí nainstalovat jakoukoli další aplikaci stejným způsobem a instalace spustí prvotní aplikaci, která odblokuje obrazovku.

Honza (administrátor) 24.3.2014

Dobrý den, mám telefon zabezpečený klasickým heslem, a aplikace Screen Lock Bypass s mým telefonem bohužel není kompatibilní.Existuje nějaká alternativa?

David Temirbekov 24.3.2014

Dobrý den,
pak se tedy obávám, že zbývá buď vzpomenout si na heslo, nebo zvolit návrat do továrního nastavení (System Wipe). To ale znamená ztrátu veškerého nastavení i dat. Zálohování je tak nutností.

Honza (administrátor) 25.3.2014

Dobrý den, a jak zvolit návrat do továrního nastavení, a prodávají se nějaké disky ukládání dat (něco jako HDD disk),a také celý název mého telefonu je Samsung Galaxy Trend GT-S7560.

David Temirbekov 25.3.2014

Dobrý den,
pro zálohování doporučuji využít některou z Cloud služeb (Google Drive kupříkladu: http://mujsoubor.cz/mobilni-produktivita/disk-google-mobilni), případně konkrétně pro Samsung se rozhodně vyplatí využít zálohování pomocí Kies, resp. Kies 3 (pro zařízení mladší než Galaxy Note III včetně).
Návod na Wipe najdete v nejrůznějších videotutoriálech (skládá se z několika kroků) a iniciace probíhá současným stisknutím a podržením tlačítek Volume + i -, Home a Power. Po Hard resetu však přijdete o všechna data, takže zálohu rozhodně nepodceňte.

Honza (administrátor) 26.3.2014

Dobrý den, a pokud nainstluji např. Air Droid, nebude vyžadovat telefon heslo? Nebo dá se Disk Google v telefonu ovládat z počítače dálkově?

David Temirbekov 26.3.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru