mozilla-thunderbird: Chyba při zadávání hesla - Příjem pošty

Dobrý den,
ačkoliv mi v možnosti/ nástroje/bezpečnost/uložená hesla Thunderbird neukazuje, že by existovala uložená hesla a přestože jsem nastavila nové hlavní heslo, nemohu přijmout poštu kliknutím na "Přijmout", protože to chce jakési heslo a já vůbec nevím jaké...(nepamatuji si jiná, než ta, co jsem již zkusila...) Od dob, kdy mi to kamarád prvně nastavil, uplynulo hodně vody a už nejsme v kontaktu, nevím, co s tím... :(. Děkuji za pomoc. Lída V.

Ludmila Vyčítalová 25.6.2014 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
rozumím tomu správně, že hlavní heslo máte resetované a tudíž přímo do aplikace se bez problémů dostanete? Co se týče dalšího hesla - je možné, že se jedná o přístupové heslo k samotné emailové schránce? Thunderbird totiž disponuje bezpečnostním opatřením - jakmile resetujete hlavní heslo, uložená hesla se automaticky smažou. Stačí tedy zadat heslo ke konkrétnímu mailu a měla byste se dostat k poště.

Honza (administrátor) 26.6.2014

kdyz jsem zadaval heslo tak jsem ho mel spatne protoze ho nevim.

domnik 23.1.2015

na tankach online

domnik 23.1.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru