realtek-high-definition-audio: Realtek aktualizace

Zdravím mám tento program na CD a kvalitu zvuku mám dobrou nicméně pokud aktualizuji tento ovladač na nejnovější verze tak mi klesne o dost kvalita zvuku. Nevíte jak tento problém vyřešit? :)

Honza 26.1.2015 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
kvalitu zvuku jen těžko v běžném případě změní instalace nových audio ovladačů. Vliv na to má zdroj audia, zvuková karta a samozřejmě reproduktory/sluchátka.

Honza (administrátor) 26.1.2015

Tak tedy opravdu netuším jak hledat problém. V základní verzi co je z CD mám vždy nastaveno "Rock" zvuk je výborný hlasitost vyhovující a basy taktéž... ale po instalaci nových ovladačů musím změnit z "Rock" na "Výkon" abych vůbec nějaké basy měl, protože na "Rock" nemám prakticky žádné basy a je to jako bych poslouchal hudbu na starém rádiu. :/

Honza 26.1.2015

Verze na CD má označení 6.0.1.5672 a je podporována DirectX 10 což nechápu když vlastním v PC DX11. :)

Honza 26.1.2015

Dobrý den,
osobně doporučuji vůbec žádný ekvalizér nepoužívat. Funguji na (jak prostředí, tak ekvalizér) a vše je plně vyhovující.
EDIT: 6.0.6662 zkuste aktualizovat

Honza (administrátor) 26.1.2015

V tom je háček pokud používám "Žádný" tak jako tak se kvalita zvuku zhorší při nainstalování aktualizace, včera jsem se koukal na CD jestli náhodou nemám nějak nekompatibilní program a dočetl jsem se že je určeno pro Win XP, Vista. Tak jsem tedy nainstaloval verzi pro Win 7 64-bit ale ani to nepomohlo.

Honza 26.1.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru