skype: nelze se připojit na skype

Už týden mi nefunguje skype v pc, prvotně mi to psalo ze nelze se připojit, nešlo ani zadat přihlašovací údaje, měla jsem nejnovější verzi. No několikrát jsem to odinstalovala a zase nainstalovala, vypla a zapla FW, zkontrolovala jsem jestli skype není v blokacích a nic. Vše ok, no a dnes jsem to zas odinstalovala a nainstalovala verzi 5.5. Nefunguje stále, kolonky k přihlášení se mi nicméně ukazují konečně, ale stále mi to píše skype se nemůže připojit.
můj druhý počítač chrombook nepodporuje skype a v mobilu to dost padá a ja to akutně potřebuji zprovoznit...:-/ co s tím prosím??

ivca 30.3.2016 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
zkuste Skype kompletně odinstalovat. Nejprve jej odinstalujte přes Ovládací panely - Programy a funkce. Následně stiskněte kombinaci kláves Win + R a zadejte %appdata% V otevřené složce najděte složku Skype a tu přejmenujte na OldSkype. Restartujte PC a nainstalujte nejnovější verzi Skype.

Honza (administrátor) 1.4.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru