skype: Pomoc při obnovení Skype

prosím o radu, jak si mám najít již dříve nainstalované a používané SKYPE, nějakým nedopatřením se mi úplně zmizlo z plochy. děkuji.

Lenka Gospošová 1.2.2013 Odpovědi: (196) Odpovědět

Dobrý den, při přihlášení na skype mi to píše že se stala chyba při čtení z disku, zkoušel jsem to odinstalovat a znova nainstalovat a pořád nic. Prosim o pomoc.

anonym 14.8.2013

Dobrý den,
tento problém je poměrně častý a bohužel na něj neexistuje jednoznačné řešení. Zde je několik různých, která pomohla: v prvé řadě reinstalujte Skype a restartujte PC. Zkuste aktualizovat ovladače DirectX a ovladače ke grafické kartě (platforma nVidia iOn vykazovala problémy při zapnutém režimu vysoký výkon).
Pokud by ani tyto kroky nepomohly, pak stiskněte kombinaci kláves Win + R a do textového pole zadejte %appdata%\skype
Otevře se Vám nové okno se složkou Skype - zde najděte soubor shared.xml. Ten přejmenujte na oldshared.xml (před přejmenováním se ujistěte, že máte vypnuta všechna okna Skype) a spusťte Skype.
Jestliže ani tento krok nepomůže, pak ještě zbývá možnost ze stejné složky smazat složku s Vaším uživatelským profilem - ztratíte tak však historii komunikace.

Honza (administrátor) 15.8.2013

Dobry den

prosim co mam delat - Pří přihlašování do skypu mi to pořád píše, že se stala chyba při čtení z disku at delam co delam ( vyzkousel sem temer vse ) nemuzu se na muj profil dostat - ale kdyz seprihlasuji u znamych na svuj profil skype tak od nich to jde uplne normalne - jen tam neni historie - z meho PC se tam ale nedostanu a stale to pise chyba disku ...poradi mi nekdo prosim jak na to ?

yamahavirago 19.8.2013

Dobry den,

tak sem to konecne rozjel ale zbyla az uplne posledni moznost a to tahle - ,, Jestliže ani tento krok nepomůže, pak ještě zbývá možnost ze stejné složky smazat složku s Vaším uživatelským profilem. neda se nic delat ....historii melze ani u zadne osoby ve skype dohledat ?? ....zalohoval sem si pred smazanim cely profil ...tak kdyby slo nejak dohledat popr pridat dodatecne ze zalohy historii byl bych moc moc rad ....dekuji moc

yamahavirago 20.8.2013

Dobrý den,
pokud nebyl problém právě v tomto souboru, můžete jej vyzkoušet vrátit zpět. Historie je uložena v souboru main.db, který se nachází přímo ve složce Vašeho profilu. Zkopírujte tento soubor z Vaší zálohy a vložte jej opět do aktuálního profilu (opět Win + R - %appdata%\skype - složka profilu).

Honza (administrátor) 20.8.2013

pěkný večer,nejde mi skayp nejde ani zadat heslo prosím o radu děkuji

jiri 28.9.2013

zapomněl jsem heslo pro Skype.Prosím o obnovení

zeman 10.10.2013

Dobrý den,
vše důležité najdete v tomto článku a to včetně všech potřebných odkazů: http://mujsoubor.cz/magazin/skype-navod-na-obnovu-hesla

Honza (administrátor) 11.10.2013

Dobrý deň, neviem ako som sa sem dostal a či dostanem nejakú odpoveď, nepoznám túto stránku, len som hľadal ako vyriešiť môj problém a keď vidím že sú to dobré rady, tak sa tu skúsim opýtať formou odpovede.
Takže môj problém je v tom že hľadám asi nejakú staršiu a spoľahlivú verziu skype, lebo príde mi že tie novšie sú stále viac a viac zložitejšie a program sa zahryzáva do všetkých súčastí počítača, len preto aby lepšie fungoval ale myslím si že to tak nieje a prináša to opačný efekt, a môj problém je ten že ak skype stráca signál, tak mi začne postupne sekať hlas spolu s obrazom, to by mi až tak nevadilo, ale vadími to že to pokračuje vždy do štádia zamrznutia celého počítača na pol minúty až minútu a to ma riadne štve, tak by som rád vedel či je taká nejaká verzia čo je sama sebou a keď sa aj signál stráca, tak nech je to výlučne vec programu skype, ak mi vie niekto v tomto poradiť budem moc vďačný, ďakujem Zdeno

Zdeno 26.10.2013

Ešte som zabudol, odpoveď môže byť aj tu alebo na môj email zdeno.kazik@gmail.com

Zdeno 26.10.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Mummy Hunter Princesses Sunflower Delight Reap Slope Racing Parkour Climb and Jump Survivor In Rainbow Monster Stunts Track Watermelon Shooter Jelly Shift
Nahoru