skype: Skype: neustale online mod i po odhaseni

Mam uz nekolik dni prosblem se skypem. Kdyz se pripojim vse funguje jak ma jenze kdyz se odhlasim jsem stale online. Skype mam na pc, stary jsem smazala, novy nainstalovala a problem stale pretrvava. Prosim poradte co mam delat? Dekuji

Mishell 12.12.2013 Odpovědi: (33) Odpovědět

Dobrý den,
pro kompletní odhlášení musíte kliknout na ikonu v tray baru (vedle hodin) pravým tlačítkem myši a zvolit Ukončit Skype. Poté by mělo dojít ke kompletnímu ukončení včetně odhlášení. Ovšem pokud máte Windows 8, tak ty na Online přítomnost po vypnutí bohužel trpí obecně.

Honza (administrátor) 13.12.2013

Vypinam skype pres ikonu na spodni panelu pres ukoncit skype a problem zustava. Myslite, ze kdyz vypnu skype pres ikonku u hodin neco to zmeni? dekuji za odpoved :)

Mishell 13.12.2013

Dobrý den,
ne, rozdíl tam není, ovšem musíte zvolit Ukončit Skype, nejen Zavřít okno. Jde o to, že pouhým zavřením okna nedochází k ukončení programu.

Honza (administrátor) 16.12.2013

Tak zaprvé to nebude jak tu administrátor popisuje neschopností uživatele vypnout program, ale je pravda ýe v dotazu to není jednoznačně napsané. Poslední dobou je skype online i když je PC vypnuté. To už neřeší ani chyba W8. Jde o to že kdo použije skype pro android, tak se mu tento problém vyskytne a věřte není to tak, že stačí aplikaci odinstalovat z mobilu (tabletu) a telefon vypnout. Mám totiž stejný problém už týden a to jen proto, že jsem testoval jeden telefon.

Můžete mi tedy pomoci jak to uvést do původního stavu, kdy reagoval můj skype účet na mé přihlášení a odhlášení korektně. Díky

Pavel 9.2.2014

Dobrý den,
upozorňoval jsem na oba problémy. Co se týče řešení ať už Win8 nebo Android problému s neustálým online statusem, pak rozumné řešení neexistuje. Částečně můžete problém vyřešit tak, že místo odhlašování budete zadávat status Offline.

Honza (administrátor) 10.2.2014

Offline status nepomaha.

Ballu 20.3.2014

Dobrý den.

U mě nepomáhá ani status Offline :-(
Ještě nějaká rada?

Děkuji.

Simona 3.4.2014

Já mám úplně stejný problém. Pořád svítím zeleně ať udělám co chci. To nám nikdo nepomůže. Rěšení neexistuje ???

Pavel 3.4.2014

Mám na Skype s OS Win8.1 stejný problém :)

Karel 11.4.2014

100 percentna pomoc na vine je android v mobile alebo tablete prepni si skype na neviditelny a problem je fuc

pohoda 12.4.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru