the-sims-freeplay-mobilni: Multi-store renovation druhé patro

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak splnit tento úkol, už jsem si ho i překládala, ale pořád nevím co s tím craft 1st set of woodworking items (zadání-you have an email from the home store we are mising items from the first set of woodworking collectables could you build them for us much appreciated use the woodworking bench at the community center until the first set od collectables have been made)

člověk 22.6.2015 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
v základu potřebujete postavit komunitní centrum (Community Center). Pošlete do něj Sima a nechte jej promluvit s tzv. wumples (postavy v králičím kostýmu) a to na 5 minut. Následně stiskněte tlačítko pro přechod do dalšího patra (pravý horní roh). Zde pracujte na workbenchi (tvořte magnum opus) 9 hodin. Následně opět za králíkem na 16 hodin a 30 minut pro psychoanalýzu. Dále sdílet s králíkem 4 hodiny a 20 minuty poznatky. Zavolejte do home store 21 hodin, brouzdejte po internetu 4 minuty, upečte banánový chleba 20 hodin, zkontrolujte email 48 sekund, vytvořte 1 sadu woodworking items, creative chat se simíkem 12 hodin a 30 minut, opět telefonát do home store 21 hodin, rozhovor s králíkem 5 minut, psychoanalýza s králíkem 16 hodin a 30 minut a nakonec musí 3 simíci tančit na stereo. Nyní můžete stavět 2. a 3. patro u domů.

Honza (administrátor) 24.6.2015

Ještě se chci zeptat, kdyz nemam na vyber mluvit s kralikem psychoanalyzu a sdileni hodin staci, kdyz s nim budu mluvit jen 5 minut?

člověk 25.6.2015

Dobrý den,
zkuste to, co jiného Vám zbývá...

Honza (administrátor) 26.10.2015

Mám najít Island a koupit ho, ikdyž vím kde je, koupit ho nemůžu. Mám na to pouze 2 dny

****** 12.4.2016

na island je potřeba stáhnout update

venda 11.9.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru