the-sims-freeplay-mobilni: Pomoc s úkolem

Dobrý den moc bych potřebovala pomoc s úkolem:search for artifacts in the garbage. předem děkuji za pomoc.

janča 26.8.2015 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
quest Raiders of the Lost Artifats vyžaduje minimálně level 10. Naučí Vás mimo jiné pracovat s Mysterious Island.
Návod: klikněte na most a přesuňte se na Mysterious Island. Dále klikněte na monument (symboly země, voda, vzduch a oheň). Přečtěte velkou knihu věcí (Big Book of Stuff) - to můžete začít i dříve, trvá to 21,5 hodiny. Následně klikněte na zbytky z lednice - 18 sekund, prohledejte odpadky (Search for the artifacts in the garbage). Ovšem před samotným prohledáním ještě musíte provést kop přes odpadky (Kick over garbage).

Honza (administrátor) 27.8.2015

Dík moc

Janča 28.8.2015

Dobrý den,
rádi jsme pomohli.

Honza (administrátor) 28.8.2015

Dobrý den, prosím pomůžete mi s úkolem? Jsem level 10 a mám tady úkol: "HAVE A SIM DANCE TO A STEREO" a nevím si rady. Prosím o pomoc. Děkuji.

Anička Javůrková 26.11.2016

Dobrý večer, chtela bych pomoct prosím s ukolem jak je Bree v parku abych mohla renovovat dum- balkon a podobně a jeste abyh mohla mít štěně. Děkuji moc za odpověď :)

Nikol 30.1.2017

Dobrý den, mohu se zeptat jak splnit úkol HAVE A TODDLER TAKE A CATNAP? Nevim co dělat a to jsem zkusila všechno... Děkuji moc za odpověď.

Miri 25.11.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Bubble Shooter Free 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Survivor In Rainbow Monster Parkour Climb and Jump Jelly Shift Princesses Sunflower Delight Crowd City 2 Stairs Ketchapp Game
Nahoru