Utility a ostatní: Přehřívání notebooku

Dobrý den, už delší dobu se mi hodně přehřívá notebook, a u nějakých her když je hraju delší dobu, třeba 30 minut tak se mi i vypne. Trochu mi pomohlo to, že jsem si vzal stolní větrák a namířel jsem ho do otvoru notebooku odkud fouká ten teplý vzduch. A jen by mě zajímalo jestli se nemůže nic stát když tam mám namířený větrák.

Majkl 4.6.2016 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
v prvé řadě doporučuji notebook vyčistit - vyfoukat průduchy stlačeným vzduchem. Pravděpodobně je máte zanesené prachem. Není na škodu ntb rozebrat a dostat se přímo dovnitř a vše pořádně profouknout. Ovšem pokud si na to sám nevěříte, doporučuji kontaktovat servis, nebo schopného kamaráda.
Jinak k Vaší původní otázce - stát by se nic nemělo, ale obecně se používá princip, kdy studený vzduch vháníte do míst, odkud jej ntb přebírá (například u chladících podložek se vhání vzduch spodem) a výduchy pak necháváte teplý vzduch vyhánět pryč ze zařízení. Zkuste tak namířit větrák na klávesnici/z druhé strany, než jsou výduchy apod. Situaci by to mohlo ještě vylepšit.

Honza (administrátor) 6.6.2016

Děkuji moc, rozhodně to zkusím :)

Michal 8.6.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru