avast-free-antivirus: Avast

Včera jsem si stáhla Avast , i zažádala jsem si o aktivační kód , ale nějak to nevyšlo ,tak teď nevím co s tím dál.Poradíte jak dostat aktivační kód.Děkuji Kateřina

Kateřina 23.1.2013 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
postup je následující: nainstalujte si Avast Free Antivirus a klikněte, že ho opravdu chcete používat ve verzi Free, nikoliv Internet Security. Poté klikněte, že ho chcete zaregistrovat, vyplňte pár základních údajů a odešlete. Opět zvolte, že chcete zůstat u Free verze a dostanete roční licenci zdarma, kterou poté samozřejmě můžete prodloužit.

Jakub (administrátor) 23.1.2013

kupilsom si prave cez internetb AVAST 2014, požaduje odo mňa aktivačny kod v troch odelenych kolonkach, na maile mam anglicku verziu inštalacie.Prosim o radu čo do tych koloniek naísať.
Vďaka

mudry rudolf 12.3.2014

Když jsem zapla počítač. Vyběhlo mi okno s AVASTem. Neustále se ptá, jestli chceme zvýšit ochranu.Omylem jsem klikla asi na AVAST Security. Teď se z toho nevím dostat ven. Nabízí placenou verzi, na kterou jsem přejít nechtěla. Chtěla jsem ponechat free Antivirus.Počítač píše, že je nechráněn. Co s tím. Děkuji za radu.

Pavelková 31.3.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru