best-fiends-mobilni: Přesunutí na jiný telefon

Dobrý den,

zajímalo by mě, jestli jde stav ve hře z jednoho mobilu přesunout na jiný, abych nemusela hrát od znovu.
Předem děkuji za odpověď.


Jana V.

Jana 25.12.2015 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
přesun by měl fungovat následovně: na obou zařízeních zkontrolujte, že máte nejaktuálnější verzi Best Fiends a jste připojena k Facebooku (skrze aplikaci). Nejprve si vezměte zařízení, na kterém máte ze hry nahráno víc (hlavní save). Jděte do Settings (Nastavení), klikněte na Progress Sync (Synchronizace postupu) a zvolte Upload Progress to Cloud (Nahrát postup do cloudu). Klikněte na Upload current device progress to cloud (Nahrát postup aktuálního zařízení do cloudu).
Na druhém (novém) zařízení zvolte: Settings (Nastavení), klikněte na Progress Sync (Synchronizace postupu) a zvolte Download Progress from Cloud (Stáhnout postup z cloudu). Vyberte 's cloud progress a na nové zařízení bude postup přesunut.

Honza (administrátor) 29.12.2015

Já hru hrají na tabletu a mobilů a jakmile se přihlásí přes svůj FB účet je na obou zařízeních můj aktuální postup. Zcela bezproblémově.

Luca 15.2.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru