clash-of-clans: Jak hrát na iPhone i Android současně?

Dobrý deň. Je možné hrať hru na iphone a zároveň na tablate, ktorý má android? Teraz to mám na iphone, ale primárne by som to chcela hrať na tablete doma a občasne na iphone, keď budem mimo. Ďakujem

Veronika 29.3.2014 Odpovědi: (9) Odpovědět

Dobrý den,
ano, tato možnost tu je. Má ovšem několik limitací - předně musíte mít na obou zařízeních hru nainstalovánu a na novém dohrán tutoriál. Současně na novém zařízení nesmíte provést in app purchases. Hry musíte mít přihlášeny skrze Game Center (iOS) a Google+ (Android). Následně můžete obě zařízení spojit a hrát na obou.

Honza (administrátor) 31.3.2014

Chci se zeptat, jestli je opravdu mozne hrát hru na iphone a zaroven na tabletu od androidu. Ve hre mi rikali ze to nejde, nekde ctu ze ano, ale nikde nic primo konkretniho. diky predem

Pavel 10.1.2015

Dobrý den,
ano, skutečně je to možné. Zde je rekapitulace návodu:

1) Základní podmínky - hru musíte mít nainstalovanou na obou zařízeních. Na novém zařízení musíte mít absolvovaný tutoriál, ale současně nesmíte dosáhnout Town Hall levelu 4 a nesmíte zde provést žádné In App Purchases (reálné nákupy penězi). Hry na obou zařízeních pak musí být spojeny s Game Center (iOS) a Google+ (Android).

2) První krok postupu - zkontrolujte, že splňujete opravdu vše ze základních podmínek. Otevřete hru na obou zařízeních a přejděte do Nastavení (Settings) taktéž u obou a zde klikněte na Link a Device (opět u obou).

3) U starého zařízení (zařízení, odkud chcete vesnici kopírovat) zvolte "This is the OLD DEVICE" a u nového pak "This is NEW DEVICE".

4) Dle toho, jakým směrem vesnici přesouváte, zvolte typ nového zařízení. Pokud kopírujete na iPhone, iPad nebo iPod, tak zvolte: "I want to link to an iPhone, iPad or iPod". Pokud kopírujete na Android zařízení,…

Honza (administrátor) 1.4.2015

dobry den obevilo seme pri spusteni hry In App Purchases nevi te nekdo co stim prosim o radu

michal 30.6.2015

Nazdar kolik stoji barbari na trojku?

Gandalf Hnědý 23.2.2016

Dělam to přesně podle postupu a nic zadny kod se mě neukaze tak teda nevim!!

Jarek 15.6.2016

Díky za radu, z android na ios bez problémů

Martin 26.9.2016

Dobrý den,chtěl jsem si přetáhnout vesnici z iphonu na android. Udělal jsem vše ale když jsem chtěl vygenerovat kód,tak to tam psalo already linked,nevím co s tím mám dělat. Předem děkuji za odpověď.

Mantak 26.1.2018

Dobry den,hraji na iphone svoji smurf’s vesnicku a chtela jsem se zeptat jak mam udelat,abych mela soucasnou vesnicku i na svem iPadu?podarilo se mi synchronizovat,ale pokazde kdyz si mimo domov zahraju na iphonu vesnicku a udelam nejakou zmenu ,tak na iPadu se zmena nestala.Co stim?
Dekuji za radu.

Nicol 18.9.2020
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Puzzle Love Bubble Shooter Free 2 Stairs Ketchapp Game Jelly Shift Drop Maze Parkour Climb and Jump Stack Fall Survivor In Rainbow Monster
Nahoru