clash-of-clans: Dva profily na jednom zařízení

Dobrý den, mám úplně opačný dotaz než jak hrát jednu vesnici na dvou přístrojích. Rád bych se dozvěděl, zda je možné spravovat dva profily na jednom zařízení s Androidem.
Díky moc Hawk

Hawk 30.6.2014 Odpovědi: (27) Odpovědět

Dobrý den,

ano, to jde. Potřebujete 2 gmail účty, do kterých se přihlásíte. Nainstalujete CoC, zalogujete se jedním účtem, uděláte tutoriál, smažete CoC, nainstalujete, přihlásíte se pod druhým účtem. Pak můžete jednoduše přepínat účty tím, že se vždy odhlásíte - pak máte možnost si vybrat, který účet chcete při opětovném přihlášení použít.

Jakub (administrátor) 30.6.2014

A jak to pak budu přepínat potrebuju porad měnit úcty gmail nebo ne ?

David 10.9.2014

Dobry den chtel jsem se zeptat zda je mozne si udelat druhy ucet i kdyz uz mam jeden rozehrany a nechci ho zrusit dekuji za odpoved

Vlada 30.10.2014

Není třeba odinstalovat, to je nesmysl. Stačí vytvořit druhý účet, pak v nastavení - aplikace - stažené - Clash of Clans - vymazat data. Pak stačí spustit CoC a zadat nový účet, udělat tutoriál, zadat nazev vesnice a pak můžete v klidu přepnout na starý účet v nastavení hry. A máte 2 vesnice a jen přepínáte ;)

Da Vid 28.2.2015

Dobry den. Robil som si druhy ucet na coc ale po obnove my stale nacitava novu dedinu na obidvoch a neviem ako by som sa dostal k starej dedine.dakujem.

robo 6.3.2015

Caute, a plati to i mezi androidem a ios?

Long 3.4.2015

Dobrý den,
obecně není hra na 2 účty v jednom zařízení vůbec připravena. Nedoporučuji tak dva účty zakládat - hrozí, že si jeden z nich smažete. Ovšem teoreticky to možné je.

Honza (administrátor) 7.4.2015

Mam dotaz mam svůj učet v tel. a kamarad končí a chtel by mi ho nechat jak se do nej mam prihlasit na svim tel. Kdyz tam mam svuj ucet

tomas 14.5.2015

Mohu se zeptat co dělám za chybu kdyz mi nejde převést účet z iPadu na telefon. Uz ted děkuji.

Ňejakej tejpek 9.6.2015

dobry den kdyz spustim hru obevi seme in app purchase nevim co stim prosim poradte

tonda 30.6.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru