clash-of-clans: Jak převést účet z Androidu na Iphone?

Dobrý den,
kámarád mi chce dát účet z androidu do mého iphonu,jelikož mám taky dobrou vesnici, tak chci mít 2 účty na mém iphonu, co mám prosím udělat,abych převedl ten android ucet na ios a abych mohl mit 2 vesnice,aniž by se mi ta stará smazala?? děkuju předem za odpověd :)

Long 5.4.2015 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
obecně nedoporučuji snažit se hrát ve dvou různých účtech na jednom zařízení. Avšak tato možnost teoreticky existuje, ale je poměrně náročná a nebezpečná z hlediska vysokého rizika ztráty původní uložené vesnice. Navíc se počítá s tím, že oba účty budete nově rozjíždět, nikoli přejímat již rozjetou vesnici.
Stručný postup vytvoření dvou vesnic (nikoli přetažení): musíte disponovat dvěma Game Center účty - jeden bude na Vašem zařízení a druhý musíte založit na iOS zařízení, které nikdy nemělo nainstalovanou CoC aplikaci. na novém zařízení se tak přihlásíte do GC, nainstalujete CoC a spustíte hru. Následně se odhlaste z GC a doporučuji i odinstalovat CoC. Odteď se můžete přihlašovat pod různým GC na svém zařízení a měnit tak CoC účty. Ale ještě jednou důrazně varuji, nedělejte to, možnost ztráty vesnice je zbytečně vysoká. Stačí, abyste některý z kroků nedodržel a původní vesnice bude přepsána bez možnosti obnovení.

Honza (administrátor) 7.4.2015

Dobrý deň 
chcel by som previesť účet z Androidu 
na IOS v clash royale ako to mám prosím urobiť ???

Róbert 31.7.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru