clash-of-clans: Obnova vesnice - Supercell ID

Dobrý den,
mám jednu vesnici, kterou jsem hrál na dvou zařízeních. Na mobilu (android) ji mám zazálohovanou na google play, ale na ipadu nebyla zaloha na game center. (ipad je starší o.s. 7) Protože jsem chtěl tuto vesnici dostat i na iphon (o.s. 11) byl velký problém jelikož jsem přes old/new device už vesnici duplikoval, tak jsem to zkusil jinak. Na ipadu jsem dal nový emai (icloud) ve snaze abych CoC propojil s game center "neúspěšně". Tak jsem kliknul na connected k supercell id. Jako email jsem použil ten od icloud, ale na ten game center se neuložili žádné data (možná ani něměli protože to nemá nic společného s game center???). Poté jsem to spustil na androidu přes google play ale chce to po mě to ID. Na ipadu jsem to teda odhlásil, ale vesnice mi tam zmizela a mám tam teď přihlásit se s ID nebo bez ID. Protože jsem se do toho zamotal a nevím přesně jak funguje ten supercell id a poslední záchrana je tedy ten google play, bojím se udělat další krok, abych o svou dlouze hranou vesnici nepřišel.
Předem děkuji za každou radu jak problém vyřešit. David

David 2.3.2018 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den, doporučuji si dobře projít informace v poradně - zejména pak první příspěvek o Přecházení mezi přístroji - Clash of Clans.
Osobně bych byl pro variantu přihlásit se na novém Android zařízení pod totožným Google účtem, přihlásit se i do Google Play a pokusit se hru obnovit - vzhledem k tomu, že nejde o nový účet, bude stačit, pokud původní i nové zařízení bude spojeno se stejným účtem (stejně jako hra samotná). Vše najdete ve zmíněném vlákně. Škoda, že jste se do toho takhle zamotal, ale věřím, že to stále půjde obnovit bez problémů. 

Honza (administrátor) 23.3.2018
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Puzzle Love Bubble Shooter Free 2 Stairs Ketchapp Game Jelly Shift Drop Maze Parkour Climb and Jump Stack Fall Survivor In Rainbow Monster
Nahoru