clash-of-clans: Můžu smazat Supercell ID?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nějak jde smazat Supercell ID účet, nebo jestli k tomu stavajicimu muzu prihlasit jinou vesnici, protoze mi vadi zdlouhavost v prepinani vesnic. Dekuji za odpoved.

Vojta 19.4.2018 Odpovědi: (7) Odpovědět

Dobrý den, jakmile si vesnici k SuperCell ID připojíte, už ji nemůžete odpojit. Více vesnic pod jedním účtem pochopitelně mít nemůžete. Ale díky upravenému SuperCell ID je nově přepínání mezi několika vesnicemi úplně jednoduché - stačí si založit hned několik SuperCell ID účtů (potřebujete několik emailů) a pak mezi nimi můžete velmi rychle přepínat a současně máte veškerý progres zálohován.

Honza (administrátor) 20.4.2018

Moc to nechapu a jde to i na crash royael

David theinert 1.7.2018

Ako sa presne prepinaju účty na coc cez Supercell ID. 

Imro 28.12.2018

Dobrý den, návod na SuperCell ID jsme sepsali do samostatného článku: Jak převést vesnici v CoC se SuperCell ID a přepínání mezi více účty funguje úplně jednoduše - odhlásíte se z jednoho a přihlásíte do druhého - každý účet vyžaduje vlastní emailovou adresu.

Honza (administrátor) 2.1.2019

Rád bych se zeptal, zda lze smazat SUPERCELL účet, tak, že se na něj už nikdy nebudu moct přihlásit pod daným e-mailem. A jestli ano, jak?
Děkuji

Frygo 18.3.2019

Dobrý den. Ja hrávam hru brawl stars. Dal sem ho kámošovy a můžu ho smazat aby na neho nechodil? Protože mi děla zle. Nedá se to nejak smazat? Děkuji.

Martin Kulka 24.2.2020

Dobrý den ,mám účet na Clash of Clans .Rozbil se my mobil a mám nový a vůbec nevím jak se přihlásit k mému uctu.Můžete mě poradit? starý mobil (anroid) nový (iPhone)

MarekBevi 5.12.2021
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru