dosbox: illegal command

Zdravím, potřeboval bych poradit. Snažím se na win 8 rozběhnout commandos 3 mam staženej dosbox a když přetahnu exe ikonu hry na ikonu dosboxu tak se jakoze rozběhne ale pak mi to napise illegal comand. Co s tím? Předem díky

honza 26.8.2013 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
hru vůbec nespouštějte přes DOSBox. Mělo by stačit nejprve rozbalit hru, nainstalovat a následně kliknout pravým tlačítkem myši na spouštěcí ikonu. Zde otevřete záložku Kompatibilita a zvolíte otevřít v kompatibilitě s Windows XP. Následně stačí spustit.

Honza (administrátor) 26.8.2013

to jsem asi tak nějak zkoušel a nechce se mi to rozběhnout tak jsem prave nasel dosbox...ale mozna mam stazenou nejakou spatnou verzi ptze v souboru hry neni instal ikona ale rovnou exe muze to byt problem?

honza 26.8.2013

Dobrý den,
demo hry se mi podařilo spustit na OS MS Win7 64-bit Pro - nejprve hru stáhnete, rozbalíte a spustíte instalaci. Následně stačilo spustit spouštěcí ikonu - žádné nastavování kompatibility ani používání emulátoru. Ovšem následně jsem zjistil, že MS Windows 8 není hrou podporován, resp. Win8 nepodporuje Commandos 3. Pokud si tedy chcete hru zahrát, pak doporučuji buď duální instalaci systému, nebo využít program VirtualBox: http://mujsoubor.cz/operacni-systemy/virtualbox a nainstalovat si některý ze starších systémů.

Honza (administrátor) 26.8.2013

Super díky moc za pomoc!

honza 26.8.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru