google-chrome: "nelze číst vaše nastavení"

Zdravím, dotaz mám a to asi měsíc +- mi google chrome při spuštění počítače(obou dvou) otevře okno poloviční( ne přes celý monitor) a v druhém malém napíše hlášku "nelze číst vaše nastavení, některé funkce možná nebudou k dispozici a změny se neuloží" ...a zmizí lišta záložek, vnucuje mi furt ukládání hesel a předpovídání co asi chci napsat a překlady stránek, pokaždé to pracně nastavím a následující den jsem tam kde jsem byl včera...poradí někdo co se dá dělat ?
zkusil jsem přeinstalovat(odinstalovat, smazat, stáhnout novou verzi a nainstalovat ) a zkusil jsem v cccleaneru smazat registry, ale nic nepomáhá , sice mám i email na gmail.com ale nepřihlašuju se tam a jestli nějak automaticky jo, tak kde to zrušit, když chci do emailu, tak si otevřu nové okno a přihlásím se jméenem a heslem a pak se normálně odhlásím, dělá to i ve dnech kdy nejsem přihlášen v e-mailu.

díky petr

cezar 12.6.2015 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
zkuste se přihlašovat přímo do Google Chrome pomocí Vašeho emailu. Mohl by to být způsob, jak nastavení zachovat uložené.

Honza (administrátor) 12.6.2015

Zdravím, problém je ten, že já ten email použiji tak jednou za tejden, mám jej jen skrz mobil a aplikace muj obchod, jinak používám služební emaily seznamu....předtím si to normálně pamatovalo to nastavení a z ničeho nic to takto blbne, já chci použít google chrome jako předtím, na klasické surfování na internetu . Petr

cezar 12.6.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru