google-chrome: Jak obnovit zavřenou kartu - tab v Chrome?

Zdravím, stává se mi, že pokud mám otevřeno více karet a chci vybrat jinou a kliknu na ni, pak se mi tato karta zavře, místo aby na ni chrome přešel. Někdy je to celkem otrava. Děkuji.

kamo 4.9.2013 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
tento jev je zapříčiněn zmenšením hlaviček karet při jejich větším počtu. Uživatel tak omylem klikne na zavírací tlačítko namísto obyčejného označení. Pokud se Vám toto i v budoucnu stane, stiskněte kombinaci Ctrl+Shift+T, která obnoví poslední zavřenou kartu.

Honza (administrátor) 4.9.2013

Díky moc za tip na zkratku pro poslední zavřenou kartu.
Nicméně to zavírání karet určitě není způsobeno tím, že bych klikal na zavírací křížek. Všimnul jsem si, že karta se také zavře, když nani kliknu 2x po sobě. MOžná je to v důsledku rozšíření kvůli gestům. díky za případné tipy, čím by to zavírání mohlo být.

kamo 4.9.2013

Dobrý den,
pokud máte instalována gesta, tak se určitě podívejte na jejich nastavení. Co se týče dvojitého kliku v běžné verzi Google Chrome - tento úkon kartu nezavře, stejně tak běžné kliknutí. Co kartu zavře, je kliknutí kolečkem na myši (středním tlačítkem). Jaký plugin na gesta používáte?

Honza (administrátor) 5.9.2013

POužívám pig tool box. Zkoušel sem Chrome i přeinstalovat, ale pořád totéž. Je to tedy značně otravné. Ještě, že existuje návratová zkratka.Ale i tak by to bylo lepší bez ní. Díky

kamo 5.9.2013

Dobrý den,
Pig Tool Box v základním nastavení umožňuje zavírat aktuální kartu dvojitým klikem. Bohužel se mi nepodařilo najít způsob, jak tuto funkci vypnout - buď se tedy s dvojklikem smíříte, nebo budete muset rozšíření odinstalovat.

Honza (administrátor) 6.9.2013

Dobrý den,
určitě nešlo o dvojklik, ale o jedno kliknutí. NIcméně jsem to odinstaloval a zatím to vypadá, že to šlape. Takže díky moc

kamo 7.9.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru