google-chrome: Automatické otevření odkazů v novém okně

Zdravím.
Mám takový malý problém, když v google chrome něco hledám na googlu a kliknu na dotyčnou stránku, otevře se mi v novém okně. To se mi nikdy nedělo a nevím proč to dělá. Nevíte někdo prosím jak to vrátit do původního stavu, aby se mi to neotevíralo v novém okně? Díky za odpověď

Bananovnik 29.1.2014 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den,
tento problém mohou způsobovat rozšíření, která máte v prohlížeči nainstalována. Vyzkoušejte všechny zakázat a restartovat Chrome, pokud to nepomůže, jednoduše je obnovte. Zároveň neuškodí, když PC zkontrolujete programem CCleaner: http://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner (jen malé upozornění - při čištění je vymazána cache paměť prohlížeče, historie, dočasné soubory a otevřené taby jsou ukončeny, ujistěte se také, že znáte používaná hesla, nebo je máte uložena v prohlížeči).
Pokud se tento problém váže primárně k vyhledávání, přejděte na stránku vyhledávání Google.cz a klikněte do pravého spodního rohu - Nastavení - Nastavení vyhledávání a odtrhněte položku Otevřít každý vybraný výsledek v novém okně.
Problém by ještě mohl být způsobený zaseknutou klávesou Shift (resp. Ctrl, pokud dochází k otevírání v novém panelu).

Honza (administrátor) 30.1.2014

nic z toho co tu píšete nepomohlo to v tom nastaveni na google.cz pomohlo ale jen nez sem zas zavrel a otevrel prohlizec uz nevim co s tim cleaner sem taky zkousel a problem pretrvava co s tim ??

Martin CZ 25.5.2014

Dobrý den,
v daném případě doporučuji provést do prohlížeče přihlášení pomocí Gmail účtu a nastavení by se Vám tak mělo uložit napořád.

Honza (administrátor) 26.5.2014

Dobrý den,
dřív když jsem si rozklikla nějaký odkaz, rozbalila se mi další nova karta s tim odkazem a puvodni stranka zůstala také otevřená. Nevíte jak to mám vrátit aby se mi při kliknutí na odkaz otevřela nova karta a ta původní tam take zustala?? Děkuji

Anet 12.4.2016

Dobrý den,
doporučuji používat klasické kliknutí kolečkem na daný odkaz. Automaticky dojde k otevření odkazu v novém tabu a vy současně zůstanete na tom starém.

Honza (administrátor) 12.4.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Reap Puzzle Love Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Temple Jewels Slope Racing Drop Maze
Nahoru