Grafika a fotografie: Grafická karta

obracím se s radou: CPU AMD K10 Phenom II x3 720Processor, základní deska GA-MA790X-UD4 a potřebuji poradit, jakou tam můžu dát grafiku. Ta, co tam byla, ATI Radeon HD 4870, odešla, asi po 5 letech. Pak jsem pořídil jinou, straší AMD Radeon HD6790 a ta po cca měsíci taky odešla. Nevím, jestli to neodchází, že je chyba někde jinde, než v těch kartách, třeba ve zdroji. Zdroj je Power LC6550GP2.

Děkuji

Radomir Cermak 14.12.2016 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
pokud Vám během chvíle odejdou 2 různé karty, prakticky vždycky je na vině něco jiného, než karty samotné. Osobně bych se přikláněl ke zdroji. Málokdo si uvědomuje, že zdroj je tím nejdůležitějším prvkem v PC a nemělo by se na něm šetřit a kupovat pouze kvalitní produkty (Corsair, Zalman, apod.). Teoreticky pak může být problém i přímo v základní desce, ale to už by chtělo dát do servisu, kde by mohli změřit výstupní napětí apod.

Honza (administrátor) 19.12.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Puzzle Love Checkers RPG: Online PVP Battle Crowd City 2 Mummy Hunter Adam and Eve: Cut The Ropes Real Flight Simulator Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster
Nahoru