hay-day-mobilni: Hay Day se spustí a zamrzne

Dobrý den, mám takový problém, když hru zapnu naběhne a hned zamrzne a vypne se nevíte co s tím ? Děkuji.

Tomáš 23.6.2014 Odpovědi: (4) Odpovědět

Dobrý den,
dost možná se jedná o problém s nedostatkem výkonu, respektive s nedostatkem paměti RAM. Doporučuji nejprve ukončit všechny spuštěné aplikace, případně ještě restartovat celé zařízení. Na škodu pak rozhodně nebude, pokud odinstalujete nepoužívané programy a smažete nevyužívaná data.

Honza (administrátor) 23.6.2014

HEZKÝ DEN,moc prosím o radu a pomoc.Hrála jsem hru HAY DAY na tabletu asus memo pad ME 102A a na mobilu iphone.Nyní se mi tablet rozbil,koupila jsem si rovněž asus,ale 103.OBA jsou android.BYLA jsem napojena i přes facebook i přes účet googlu.Hru jem si původně stáhla v obchodě googl play.NYNÍ mi už nejde stáhnout údajně,že tento obchod v mé verzi android nepodporuje.tomu nerozumím,když oba tablety jsou android.Jsem v 86 kole.Je to jediná hra,kterou hraji,jsem moc zklamaná,nevím co s tím.MOc děkuji za radu.

Blanka 26.4.2016

Dobrý den,
pokud máte problém s Google Play, mrkněte na tento článek: http://mujsoubor.cz/magazin/jak-nainstalovat-obchod-google-play

Honza (administrátor) 26.4.2016

Dobrý den, chtěla bych požádat o pomoc.Po asi 2 letech jsem si opět nainstalovala hru Hay Day.Všechno fungovalo jak má ale když se sekne obrazovka vypne se celá hra.Nevím čím to je.Poradíte mi prosím?

Lenka 9.11.2020
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru