hay-day-mobilni: Ztratila se mi farma Hay Day

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Musela jsem restartovat mobil a odinstalovala se mi farma Hay Day. Když jsem ji znova nainstalovala začínala vždy od 1 levelu. Zkoušela jsem to propojit s facebookem i gmailem, ale stále se dostávám jen do 1 levelu a to jsem před tím byla už v levelu 56. Confirm jsem také zadávala, ale bez úspěchu. Děkuji za odpověď.

Miluška 24.6.2014 Odpovědi: (20) Odpovědět

Dobrý den,
propojení je bohužel nutné provést před odinstalováním hry, nikoli no něm.

Honza (administrátor) 25.6.2014

Takže když jsem byla celou dobu propojena s facebookem tak mi to nestačilo? Já myslela, že jsem propojena i přes gmail, ale asi ne, když se mi to nenahrálo do mého levelu.

Miluška 25.6.2014

Dobrý den,
pokud byla hra propojena ještě před zrušením, mělo by to pomoci (Facebook nebo Google+). Jinak pro samotné obnovení je třeba postupovat následně: smazat Hay Day, odhlásit se od FB nebo GameCenter (Apple produkty), restartovat zařízení, přihlásit se do FB nebo GameCenter, nainstalovat a spustit Hay Day. Hra by se měla sama zeptat, zda chcete pokračovat v rozehrané hře. Pro potvrzení obnovení je pak ještě zapotřebí zadat velkými písmeny CONFIRM (v češtině možná jiné slovo, bude zobrazeno přímo v rámci příkazu.)

Honza (administrátor) 26.6.2014

dobrý den, chtěla bych radu. Rano jsem odešla ze hry a už se na ní nemůžu dostat, uvíznu na načítání. Po chvilce mi to napíše CONNECTION WAS LOST. co můžu udělat aby mi to zase šlo??

Petra 25.9.2014

Ztratila se mi moje farma .

chudak 15.3.2015

Zdravím dotaz co je ten confirm? Nebo spíš jak ho zjistím?? Diky

Anicka 19.7.2015

Dobrý den,
pouze ruční potvrzení (je třeba do kolonky napsat CONFIRM), že chcete hru převést.

Honza (administrátor) 27.11.2015

Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu. Hraji HayDay již delší dobu a zajímalo by mne, zda-li je možné se v Hay Day přihlásit k jinému FB účtu. Použila jsem při prvotním přihlášením FB účet, který je aktuálně deaktivovaný a ráda bych se přihlásila k jinému FB účtu, ale hra se mnou v tomto odmítá spolupracovat :) moc děkuji za odpověď

Nika 30.12.2015

skus to cez Googleplay

fero 1.11.2016

Dobrý den,potřebovala bych poradit. Jsem už ve 14 levlu a nemohu se prihlasi pomoci Facebooku na hay Day

Žofie 27.2.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru