Hry a zábava: BATTLEFIELD 2142

Dobrý den, mám otázku, před několikami rokama jsem hrál BF 2142 a tu hru jsem miloval. Ted jak vyšel BF4 FINAL STAND, jsem si na ni vzpomněl a chtěl jsem jí zpět. Potřebuju pomoct, někde jsem četl, že gamespy zkrachoval a že nejdou servery, ale četl jsem i že BF 2142 jde něják hrát. A to je moje otázka, jak můžu získat zpět BF2142 a kde ho můžu stáhnout???

vztekly 24.5.2015 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
servery dle všeho stále nějaké jedou, jelikož se jedná o stále populární hru. Její demo seženete u nás: http://mujsoubor.cz/multiplayerove-hry/battlefield-2142 a současně zde můžete hru i koupit.

Honza (administrátor) 25.5.2015

A kdybych si tu hru koupil u vás, mohl bych hrát s ostatními hráči, kteří si tuto hru nekoupili u vás??

Honza 30.5.2015

Pokud vím, tak (jako public) ji hrát nelze :(, klasický battlefield (i spec ops) lze hrat přes battlelog.co :), stejně tak PR, ta ovšem již vyšla jako solo hra a možná už je to s ní jinak. Nicméně se proslýchá, že battlelog.co o vzkříšní BF 2142 uvažuje a je to na spadnutí, tak doufejme, že se brzy dočkáme.

Cermna2 1.7.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru