Hry a zábava: CS GO sekání hry

Zdarec Lidi, potřeboval bych help... s CSKEM... nedávno jsem si přeinstaloval WIN 7 Od základu. stáhl jsem potřebne ovladače a rozhrání... Grafika,Wifi,Directx atd... stáhnul jsem si CSGO steam verze, a když chcu najet do HL.Menu tak pohoda nic se neděje ale když chcu přejít třeba do Kategorie Hra s boty tak se mi to na 2 sekundy sekne, i s hudbou a zní to jako střelba z AK-47... JEDEN Z PROBLÉMU KTERÝ MĚ ŠTVE A NEUMÍM SE S TÍM VYROVNAT. Když hraju z boty tak pohodička střelba, pohyb, zpracovavání prostředí na jedničku... ale když třeba zmáčknu esc a najedu do Menu stane se to stejné když chcu přejít do Lobby s boty... když hraju po netu Competitive,Arm Race tak pohodička, ale když třeba chci jít hrát Zombie Escape kde je až přes 50 hráčů tak ze začátku pohoda ale až pak jak začne střelba do Zombie tak se to začne sekat trošku a je to nepříjemné sem ten typ člověka co má rád když to jede hladce.. Pingem to není ověřoval jsem a děje se to i když mám 50 ping... a ani přehříváním to podle mě není bo mám chladíci příslušenství... Mám Notebook FUJITSU AH530, ATI MOBILITY RADEON 4650HD, 4GB RAM NA (POUŽITELNÉ 3.86 GB) PROCESOR INTEL I3 M370 2,40 GHz A WIN 7 64X Bit Home Premium.nemáte program nebo řešení jak bych mohl chod hry zlepšít předem děkuji za odpovědi.

Viktor 22.4.2016 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
Vaše sestava již není z nejmladších + se jedná o notebook, který ještě v mnoha ohledech na výkonu ubírá (mobilní grafika, mobilní CPU). 4 GB RAM již v dnešní době taktéž nejsou pro hraní nejideálnější. Doporučuji následující - vyčistěte PC (softwarově), zkontrolujte, zda nejsou zaprášené průduchy, nainstalujte nejnovější grafické ovladače a při hraní mějte ostatní programy vypnuté. Případně snižte parametry nastavení hry.

Honza (administrátor) 27.4.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Reap Puzzle Love Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Temple Jewels Slope Racing Drop Maze
Nahoru