Hry a zábava: Minecraft prosím o pomoc už si nevím rady.

Ahoj potřebuju rady s minecraftem jak už vidíte nadpis. Mám lagy fps strašně líta zapnu hru a mám 0, 5, 30 pak se to hejbe kolem 20 a z ničeho nic na nulu pak nejakou chvilku mám zas 25 atd proste pres 30 to jde málo kdy. Jdu chvilku a mám 30 tak 5 sekund bez seku a pak najedou sek jak něco a zas 0 a 4. A to je Single player ale když dám multiplayer po hamachi s kamošem a připojím se na něj tak jsem koukal měl jsem 50 a pak to stoupalo až 100 fps což jsem uplně byl hotovej z toho! .. pak zapnu singleplayer a zas 0.4. 30 a je to řiti. Nevíte čím to může být? Javu mám nejvhodnější pro svůj pc aby jel Minecraft. mám nejnovější graf. ovladače. nově přeinstalovanej pc takže žádnej bordel čistit nemusim mám tam jen mc a wowko a wowko jede kolem 90 fps prostě pohoda pro mě. Nevíte čím by to mohlo být? na nastavení nezáleží když dám full detaily na max prostě mc tak se seká stejně jako když mám vše na low. minecraft jsem vždycky hrál bez lagů a tedka po dlouhé době jsem ho nahral a blbne to ramku mám 2gb grafiku nejakou ati radeon něco. Prostě mě to vzdycky jelo bez seku proč ted ne? Urcite zas nikdo neporadí no dík když tak.

Martin.D 10.1.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
pokud skutečně máte instalovánu jak nejvhodnější a současně nejnovější Javu spolu s aktuálními ovladači grafické karty, pak již zbývá problém s módy - máte některý instalován? Pro optimalizaci výkonu MC pak můžete vyzkoušet mód OptiFine resp. OptiFine HD, který upravuje a asi 2x zvyšuje fps výkonnost.

Honza (administrátor) 13.1.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru