htc-home: Zablokovaná obrazovka

Potrebujem poradiť. Dnes som si zmenila heslo a ja krava som ho zabudla ( myslím uzamknutie obrazovky). Keď dám ZABUDLI STE VZOR dá mi tam vložte meno alebo mail a potom heslo.....neustále tam vkladám 100% správny mail a heslo ku tomu mailu a nechce mi to zobrať. Preto sa pýtam že ako dalej postupovať alebo ho mám rovno šmariť do koša ?

Mám HTC desire 620

Dakujem

Petra 21.9.2015 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
zámek obrazovky provádíte skrze integrovanou aplikaci, nebo jste si ji pro tento případ stáhla?
Jinak Váš postup byl správný - prosím, překontrolujte, zda jste připojena k internetu a zda skutečně zadáváte správné údaje - musí se shodovat s těmi na telefonu (musí jít o stejný Google účet).
Teoretickou další možností je vypnutí telefonu a jeho zapnutí. Zámek by se neměl aktivovat a měla byste mít možnost se do telefonu dostat. Ovšem deaktivování zámku bude pravděpodobně vyžadovat jeho opětovné zadání. Poslední možností je pak reset do továrního nastavení. Ale to zatím rozhodně nedělejte.

Honza (administrátor) 22.9.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru