Internet a sítě: Prosle internet. certifikáty

Dobrý den, porďte prosím někdo co dělat, když mi int.bolokuje obsah webu.Píše: Za účelem pomoci při ochraně vašeho zabezpečení zablokovala aplikace Internet Exploer na tomto webu zobrazení nezabezpečeného obsahu s chybami certifikátů zabezpečení.

Kuba 5.10.2012 Odpovědi: (5) Odpovědět

Dobrý den, pokud stránku neznáte, tak doporučuji se jí úplně vyhnout. Pokud jste si jistí, že je stránka v pořádku, jen jí vypršel certifikát, stačí přímo na blokované stránce kliknout na odkaz, který umožňuje přístup na stránku (pod upozorněním) nebo přístup povolit ve vyskakovacím okně.

Honza (administrátor) 8.10.2012

Jenže ono to píše snad u všeho! Tohle mi píše když se chci přihlásit na e-mail-Existuje problém s certifikátem zabezpečení tohoto webu.


Certifikát zabezpečení tohoto webu má prošlou platnost nebo ještě není platný.

Problémy s certifikátem zabezpečení by mohly ukazovat na pokus podvést vás nebo zachytávat data, která odešlete na server.
Doporučujeme, abyste zavřeli tuto webovou stránku a nepokračovali na tento web.
Tuto webovou stránku zavřete klepnutím sem.
Pokračovat na tento web (nedoporučujeme)

Kuba 8.10.2012

Dobrý den, zkontrolujte, zda máte na Vašem PC správně nastaveno datum. Případně nainstalujte novou verzi internetového prohlížeče.

Honza (administrátor) 9.10.2012

Děkuji, bylo to datumem.

Kuba 10.10.2012

taky sem měl ten samej problem tak sem hledal na googlu a našel sem tady řešení taky děkuju bylo to datumem

David 8.7.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Adam and Eve: Cut The Ropes Jelly Shift Race Monster Truck Stairs Ketchapp Game Drop Maze Real Flight Simulator Watermelon Shooter Crowd City 2 Slope Racing
Nahoru