Internet a sítě: Duolingo mikrofon

Prosím o radu ohledně Duolinga. Stáhla jsem Windows 10 a přestal fungovat mikrofon v Duolingu. Ve Windows 7 funguje vše bez problémů.Zkusila jsem zapnout mikrofon do zdířky vpředu na pc, ale nefunguje. Skype funguje bez roblému.
Co s tím? V nápovědě se píše zkusit aktualizovat Duolingo, jenže nevím jak. Děkuji za radu. Jarika

Jarika 8.6.2016 Odpovědi: (3) Odpovědět

Dobrý den,
jednoduše program odinstalujte a nainstalujte znovu.

Honza (administrátor) 9.6.2016

Po vypnutí mikrofonu na jednu lekci duolingo jsem zjistila, že ho lze znovu zapnout pouze neuvěřitelně složitým způsobem, respektive mi zapnout prostě nejde. V nastavení mikrofonu mi nešlo zmáčknout tlačítko povolit, tak jsem duolingo smazala, že jej tam znovu vložím a zkusím použít, bohužel už mi nejde do mikrofonu přidat ani nová adresa.

liliana 19.9.2016

Dobrý večer, mám nově nainstalovaný Windows 10, učín se anglicky přes Duolingo, ale přestal se mi zobrazovat mikrofon ( není tan vůbec obrázek mikrofonu )i když je v duolingu zapnutý. Duolingo mi nejde odinstalovat, neboť se do něj přihlašuji přes e-mail a někdy přes internet. Prosím o radu. Děkuji.

Jarika 27.1.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru