Internet a sítě: Jak smazat přihlašovací jméno z našeptávače?

Ahoj, používám Google chrome a jako domovskou stránku mám Seznam. Když zadám do emailu jméno, tak mi tam každé zůstává, tzn. každý, kdo tam napíše svůj email, tak se mi potom vždy objeví. Dají se nějak tato jména zrušit, aby mi tam zůstal jen můj email? Díky.

Břetislav 18.9.2013 Odpovědi: (24) Odpovědět

Podle Vašeho popisu nejde zřejmě o zrušení emailové adresy. Najedte si kurzorem na nežádoucí text(podklad změní barvu) a poté stiskněte SHIFT a DEL.

Petr 18.9.2013

Dobrý den,
problém vyřešíte přesně tak, jak psal Petr. Ovšem jen upozorním, že nesmíte na danou položku kliknout - opravdu nad ni jen přesuňte kurzor (zůstane tak stále ve sloupci několika navrhovaných emailů), pak stiskněte kombinaci Shift + Delete a nabídka okamžitě zmizí.

Honza (administrátor) 19.9.2013

Zkoušel jsem to přesně podle návodu, ale bohužel to nefunguje, můžete mi poradit, co s tím?

karel 22.9.2014

Funguje to přesně tak,jak psal Honza.Pomohl mi.Díky!

kolo 27.12.2014

Prosim o radu. Omylem jsem zadala do okénka pro login sve heslo do emailu na seznamu v google chromu. A už to tam zůstalo v tom našeptávači. Vim, jak to odebrat z počitače ale mám todle v ipadu a nevim si rady. Děkují předem za odpověd.

Val 19.6.2015

Ahoj kombinace na označené Shift + Delete funguje moc mě to pomohlo dík

díky 26.12.2015

Dobrý den,
jsme rádi, že je vše v pořádku.

Honza (administrátor) 29.12.2015

Paráda, díky moc!!

trbuch 20.1.2016

Prosím o radu,mám taky v našeptávači ve schránce při psaní mejlu hodně adres,které chci porušit,zkoušela jsem to podle Vašeho návodu Shift + Delete ať už samostatně nebo současně obě klávesy,bohužel mi to nefunguje,v přihlášení do mejlu ano,ale v adresáři při psaní mejlu ne.Děkuji

Jarka 10.3.2016

Dobrý den,
toto už si musíte vyřešit v rámci kontaktů, případně v nastavení propojených schránek. Obojí přímo v mailové schránce.

Honza (administrátor) 11.3.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Parkour Climb and Jump Mummy Hunter Stack Fall Reap Race Monster Truck Bubble Shooter Free 2 Jelly Shift Adam and Eve: Cut The Ropes Crowd City 2
Nahoru