Internet a sítě: zrušit trvalé přihlášení

Dobrý den,potřebuji zrušit trvalé přihlášení na emailu u seznamu,napsala jsem špatnou adresu a pořád se mi tam objevuje.Děkuji za radu

Michaela Řeháková 19.2.2014 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
pokud to chápu správně, chcete konkrétní chybové zadání odstranit ze zobrazovaných adres v prvním řádku přihlašování. Řešení je velmi prosté a věnujeme se mu v tomto vlákně: http://mujsoubor.cz/poradna/internet-a-site/6695-jak-zrusit-emailovou-adresu Pokud by byl problém ještě jiného charakteru, neváhejte se na nás obrátit.

Honza (administrátor) 20.2.2014

Dobry den.Opravoval jsem si Email a zaregistroval se nove,po ukonceni jsem se vracel na hlavni stranku a on se tam ukazal znovu ten predesli Email.A to zobrazi na hlavni strane seznam.cz pokazde.Prosim,CO STIM MAM DELAT? DEKUJI ZA POCHOPENI

Honza 28.11.2014

Dobrý den,
návod na to, jak odstranit email z našeptávání najdete o příspěvek nad Vámi. Co se týče automatického přihlašování - musíte odebrat původní přihlašovací jméno a uložené heslo přímo z prohlížeče. Jaký prohlížeč používáte? Před odstraněním hesla a loginu se ujistěte, že obojí znáte.
Google Chrome: klikněte na tlačítko se třemi vodorovnými čarami vpravo nahoře. Zvolte Nastavení - Zobrazit rozšířená nastavení - sekce Hesla a formuláře - Spravovat hesla. Zde stačí najít uložené heslo pro seznam.cz, smazat jej a při příštím přihlášení tam uložit heslo nové k novému emailu.
Mozilla Firefox: tlačítko se třemi vodorovnými čarami - Možnosti - Zabezpečení - Zobrazit hesla a totožný postup.

Honza (administrátor) 28.11.2014

Mám stejný problém,přesto,že postupuju podle vaší rady CTRL+SHIFT+N se nedaří.Už nevím ,jak si ochránit email každý si může přečíst moje věci stále nejde zrušit,co dál?Zrušit celou adresu?

Ivana 3.3.2016

Dobrý den,
klávesová zkratka je pouze Shift + Delete.

Honza (administrátor) 4.3.2016

Dobrý den, mám stejný problém, jako psali uživatelé jen s tím rozdílem, že v mobilu tzn. když se v chytrém telefonu Samsung přihlašuji na seznam.cz automaticky mi vyjede mé jméno a heslo. Pamatovat si mě nemám zaškrtnuté a zkratka Shift + Delete apod. nelze v telefonu použít. Prosím o pomoc. Moc děkuji.

Vendy 17.1.2017
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru