Komunikace: W10 nová instalace Skype

Po odinstalování všech dostupných zmínek Skype nejde nainstalovat nová verze, stále se během nové instalace objeví chyba 1603 a hláška, že je nainstalována novější verze, která ale v PC není k nalezení.

Pavlíček 26.9.2015 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
stiskněte kombinaci kláves Win + R a zadejte %appdata% V otevřené složce najděte složku Skype a tu smažte. Současně ještě zkontrolujte, zda skutečně Skype nenajdete mezi instalovanými programy - Ovládací panely - Programy a funkce. Restartujte PC a zkuste instalaci Skype opakovat. Pokud ani to nepomůže, ujistěte se, že opravdu Skype není instalován/odinstalujte jej a stáhněte si nástroj Fix It: http://mujsoubor.cz/volani-pres-internet/skype#verze-doplnky Ten je určen pro řešení problému s chybou 1603.

Honza (administrátor) 6.10.2015

Instalace žádné verze Skype se ve Windows 10 stále nedaří, přestože jsou v PC po vyhledání průzkumníkem odstraněny všechny zmínky s názvem Skype. Sice instalace postoupí dále, ale stejně se nyní objeví hláška o nainstalované novější verzi Skype, která není k nalezení, pro kterou nelze pokračovat v instalaci s doporučením použití ovládacích panelů k odstranění a dále se nyní objeví chyba 1638.

Pavlíček 25.10.2015
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru