Komunikace: Webkamera na notebooku HP

Dobrý den, mam notebook HP pavilion gaming 15-ak006nc, win 10.. Mám ho od poloviny března 2016 ..hned o prvního zapnutí se mi pořád sekal..v jednu chvíli fungoval normalně a pak se třeba na 2 hodiny sekl..nebo sem od nej na par sekund odešla nebo na něm nic neudělala a sekl se..když se zapinal tak to trvalo aspon pul hodiny.. a asi pred 2 týdny mi to začalo házet okýnka že je poškozený disk..a předtím mi ještě normálně fungovala webkamera..ale ted..zkusila jsem ji dnes a nejde ..zkoušela jsem všechny rady na internetu..neni nikde ve správci zařízeni.. ani v zařízení a tiskárky..když jdu na skype nepřipoji se..ani na youcam..a nekde mi piše že je nepřipojena a mam zkontrolovat zda je zapnutá...nekde bylo dokonce napsane že se mohla odpojit nekde uvnitř nejak a mam to dat na opravu..a nespadl mi ještě ani jednou..Poradíte mi prosím co s tim vším mám dělat? Jestli by to šlo nejak bez zbytečné poslání na opravu ..nechce se mi na nej čekat 1 měsic..

Mia 21.6.2016 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
takovéto zpomalení skutečně bývá příznakem špatného disku - určitě doporučuji provést reklamaci. I kdyby to nakonec diskem nebylo, nové PC (a herní k tomu) se takto chovat nesmí.

Honza (administrátor) 27.6.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Reap Puzzle Love Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Temple Jewels Slope Racing Drop Maze
Nahoru