Komunikace: Skype - nejde přijmout (video)hovor

Na PC Lenovo (Win 8) mám nainstalován Skype v.6.10.59.104. Verzi Skype pro Metro nepoužívám. Nyní se objevil problém, se kterým jsem se dosud nesetkal. Žádný avizovaný hovor nejde přijmout. Tlačítka Přijmout hovor, Přijmout videohovor i Zamítnout jsou nefunkční. Nezbývá, než vyčkat až volající volání ukončí a pak mu zpětně zavolat. Zkusil jsem závadu odstranit novou instalací, leč marně.
Prosím o radu, jak závadu odstranit.

Tonda 6.11.2013 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
pro začátek vyzkoušejte nainstalovat starší verzi: http://mujsoubor.cz/poradna/skype/1352-skype-starsi-verze Problém však zaznamenalo větší množství uživatelů, tak je možné, že pouhá instalace starší verze nepomůže.
V dalším kroku přeinstalujte ovladače ke grafické kartě (zkontrolujte, zda jsou kompatibilní s Windows 8). Jako poslední krok zbývá obnovení systému, což ovšem vrátí systém i instalované programy do továrního nastavení (o dokumenty však nepřijdete) - tato volba je však na zvážení.

Honza (administrátor) 6.11.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru