life360-mobilni: Nastavení a kdo má mít aplikaci

Dobrý den, chtěl bych kontrolu svých dětí pomocí této aplikace, ale nikde není vysvětleno to základní: kdo všechno musí mít tuto aplikaci nainstalovánu. Já, jako otec ve svém telefonu a u dětí pak stačí, aby měli zapnutou GPS na svém mobilu, nebo všichni, kteří tvoří rodinný kruh? A kdo pak určuje, který z nich je správcem??? A to pak všichni vidí všechny. kde se kdo nachází??? Nebo stačí jen vypnout GPS??? Poradíte prosím? Děkuji

Martin Norman 26.12.2014 Odpovědi: (1) Odpovědět

Dobrý den,
osobní zkušenost s aplikací nemám, ale její zaměření je spíše než na kontrolu ve vztahu rodič - dítě spíše všichni - všichni. I když možností nastavení aplikace jistě nemá málo a půjde v nich nastavit viditelnost jednotlivých účastníků.
K prvotnímu dotazu - aplikaci musí mít nainstalovanou všichni. Jako administrátor pak budete mít rozšířené možnosti správy.
Celkově rozhodně doporučuji Life360 vyzkoušet - vzhledem k tomu, že je nabízena zdarma, můžete otestovat, zda lze nastavit k Vaší spokojenosti či nikoli.

Honza (administrátor) 30.12.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Temple Jewels Drop Maze Crowd City 2 Adam and Eve: Cut The Ropes Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Stunts Track Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall
Nahoru