minecraft: Registrace a koupení originál Minecraft

Prosím o radu.
Chci koupit originál Minecraft. Zaregistrovala jsem se, vyplnila údaje o platební kartě, klikla na PURCHASE. Ale nic se nestalo obrazovka se vůbec nezměnila a na PURCHASE lze kliknout opakovaně. Vůbec nevím jestli je nákup uskutečnil, žádný e-mail mi zatím nepřišel. Měla by stránka nějak reagovat na potvrzení nákupu?

Hana 21.6.2014 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den,
máte zadány všechny požadované údaje? Máte je správně opsány? Jste na správné stránce? Po kliknutí na tlačítko Purchase by určitě mělo vyskočit potvrzení a hlavně přesměrování na další stránku.

Honza (administrátor) 23.6.2014

Ano všechny údaje o platební kartě jsem vyplnila. Několikrát kontrolovala všechny jsou správně. Po registraci na Minecraft.net jsem se přihlásila - to šlo v pořádku a pak klikla na GET MINECRAFT - objevilo se okno kde si mám zadat své jméno které budu používat, a dále jsou políčka k vyplnění o platbě. Takže předpokládám že jsem na správné stránce.

Hana 23.6.2014

Dobrý den,
podle popisu vyplňujete vše a vše správně. Ještě se zeptám - podporuje karta online nákup?

Honza (administrátor) 24.6.2014

Karta online platby podporuje (již několikrát jsem ji použila na platby na internetu-vždy bez problému), limit pro platby byl také nastaven dostatečný. Každopádně zkusila jsem použít jinou kartu a problém je vyřešen. Minecraft zakoupen a nainstalován během chvilky, takže super.... Děkuji moc za rady a snahu pomoci

Hana 24.6.2014

Dobrý den,
teď mi došlo, že je Minecraft limitován - podporuje pouze určité druhy karet (Visa, MasterCard, American Express).

Honza (administrátor) 25.6.2014

Nevim jak koupit minecraft do mobilu pres VODAFONE

Jana 22.3.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru