minecraft: potrebujem odpoved hned

potrebujem kupit este dnes minecraft chcem vsak vediet ake ma vyhody mat origynal....mozem mat vlastny server s kamosom a pritom dostupnost k suborom na zalohovanie sveta?
a druha minecraft ma jediny problem pri update musite ist zdy vitvorit novi svet aby sa vam tam pridali veci ktore doplnili inak by ste museli ich hladat tam kde ste este svet nenacitali o niekolko stoviek kociek dalej....na originali je to take iste??? odpoved prosim zasilite na filipbalazi13@gmail.com vdaka

Filip B 3.7.2014 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,

o tom, co dovede warez, už asi leccos víte. Originál funguje zhruba podobně, ale podpoříte vývojáře, který má pak více peněz na zkvalitňování hry, což by mělo být vaší prioritou jako nadšeného hráče. Stejně tak jako je jasný fakt, že stahování nelegálních verzí her je nezákonné.

Jakub (administrátor) 4.7.2014

Dobrý den poraďte mi prosím dostala jsem pc od mé sestřenice z Německa a dnes v noci instalovali novější verzi skype a můj účet se ztratil a mám účet mé sestřenice poraďte co dělat nerada bych přišla o kontakty,které jsem tam měla děkuji.

Tokárová Eva 6.7.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Watermelon Shooter Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Puzzle Love Stack Fall Bubble Shooter Free 2 Real Flight Simulator Crowd City 2 Checkers RPG: Online PVP Battle
Nahoru