minecraft: Nejde miltiplayer

Ahoj lidi,mám takový problém,vždy když spustím multiplayer server,a chci se přihlásit,tak mi to píše špatné heslo,ale jede mi jen jeden jediný server,kde když zadám to stejné tak to jede,nevím jak to mám zprovoznit,prosím,poraďte.

Filip 21.12.2012 Odpovědi: (6) Odpovědět

Dobrý den, myslíte tím, že se dokážete připojit pouze k serveru, který jste sám vytvořil? Je celkem logické, že na něj funguje heslo, které jste mu přidělil. Pro připojení k ostatním serverům je často třeba originální verze nebo dokonce přítomnost ve WhiteListu.

Honza (administrátor) 21.12.2012

Takže pokud mám obyčejně stáhnutý MC někde z internetu,tak je očekávatelné,že nemůžů hrát na cizích multiplayerových serverech?

Filip 21.12.2012

Dobrý den, existují i takové, které zavírají před pirátskými verzemi oči, ale doporučuji zakoupit plnou verzi. Jednak nebudete mít problém s připojením k jakémukoli veřejnému serveru a hlavně tím oceníte vývojáře, který hru navrhl a tým, který se o ni v současnosti stará.

Honza (administrátor) 21.12.2012

hej lidi nevíte nahadou kde se stahuje

Veronika 21.12.2012

Tak díky moc za pomoc,ale do kupování "takovéhle" hry se mi moc nechce,ale díky za pomoc.

Filip 21.12.2012

Dobrý den,
mám windows 7, a nemohu spustit minecraft multiplayer. Hlásí to: Client out of date! Prosím, nevěděl by někdo proč to nejde? Kdyžtak pyšte na tuto stránku. Děkuji za rady, i za ty, které mi nepomohou. :)

Sk 6.2.2013
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

On-line hry

Jelly Shift Bubble Shooter Free 2 Watermelon Shooter Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Real Flight Simulator Stunts Track Slope Racing Stairs Ketchapp Game
Nahoru