minecraft: Jak změnit skin u MC?

Dobrej da se dat bez koupeneho mc skin ?? prosim odpovezte

jara 7.3.2013 Odpovědi: (23) Odpovědět

Dobrý den,
skin lze změnit nejlépe u plné a koupené verze MC. Proces můžete uskutečnit i u neoriginální verze, ale změnu budete vidět pouze vy, nikdo z ostatních hráčů změnu neuvidí.

Honza (administrátor) 8.3.2013

Dobrý den,
mám kamarádky které nemají zakoupený MC a přesto je jejich skin viditelný i jiným hráčům mě se též jednou povedlo že mě viděli i ostatní jak je to tedy možné?

Naty 11.3.2013

Dobrý den,
oficiálně by nic takového být možné nemělo. Pokud se Vám to však podařilo, může se jednat o změnu nebo to způsobil server, na kterém jste hrála. O této možnosti však nevíme.

Honza (administrátor) 11.3.2013

Prosím chtěla sem se zeptat jestli jde změnit skin na minecraft PE na ipadu.
Nikde jsem to nenašla.

Anna Vondráčková 9.1.2014

Dobrý den,
ano, možné to je. Konkrétně na Apple zařízeních je postup následující: nejprve si stáhněte nebo vyrobte vlastní skin - návod najdete zde: http://mujsoubor.cz/magazin/jak-ziskat-nejlepsi-skiny-na-minecraft Přejmenujte takto vytvořený skin na char.png. Nainstalujte si program iExplorer. Ten je ovšem placený, takže můžete sáhnout i po alternativách, ovšem nemohu zaručit, že bude vše fungovat i skrze ně. Zde je jejich seznam: SharePod. i-FunBox, iFile (vyžaduje jailbreake), PhoneView, Touch Copy, DiskAid.
V rámci programu se přesuňte na umístění Apps - Minecraft PE - minecraftpe.app a v této složce najdete soubor char.png. Ten přepište svým nově vytvořeným. Nově byste měla Vámi vybraný skin vidět přímo ve hře.

Honza (administrátor) 10.1.2014

a jak změním skin v mc PE na androidu tak, aby ten skin viděli i hráči v multiplayeru ?

Jason 12.2.2014

Dobrý den,
možností je použít aplikaci Pocket Tool, ale v aktuální verzi Androidu má aplikace poměrně velké problémy, které se například projevují tak, že po změně skinu mají tento typ skinu všichni hráči na serveru, kam se uživatel připojí.

Honza (administrátor) 13.2.2014

muzu se zeptat jak se dá skin na minecraft ja mam 1.7.9 a nevim jak mam dat sin poradite mi?

anonym 26.4.2014

Dobrý den,
pročtěte si prosím celou diskuzi a hlavně odkazovaný článek, vše se v něm dozvíte.

Honza (administrátor) 28.4.2014

Ahoj skin se da menit kdyz si napisete do vyhledavace minecraft skiny tak vym vyjedou ruzne skiny tam si zapamatujete jmeno napisete to do MC a skiny by meli videt vsichni, ale teda zalezi pokud mate minecraft se skinama ja sem třeba měla a skiny jsem videla vzdycky ale ted mam MC

Verca 10.7.2014
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Temple Jewels Stack Fall Crowd City 2 Watermelon Shooter Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Real Flight Simulator
Nahoru