minecraft: Minecraft Forge

Dobrý den. Chtěl bych si zahrát namodovaný MC ale teď už jdou jen přes Minecraft Forge. Ten si nainstaluju tak že to dám do minecraft ve složce bin a když pustím MC tak se mi tam objeví:

There was a fatal error starting up minecraft and FML
Minecraft cannot launch in its current configuration
Please consult the file...

Prosím pomozte mi já opravdu nevím co s tím a jestli je tady nějaký Borec co to dokáže opravit tak mi napište.
Moc děkuji.

Mirek Staněk 12.11.2013 Odpovědi: (8) Odpovědět

Dobrý den,
zásadní problém je v kombinaci Minecraft Forge a FML. Musíte si vybrat pouze jeden z nich. Forge je navíc potřeba instalovat pouze do čisté instalace MC.

Honza (administrátor) 13.11.2013

Prosím vás kde seženu minecra forge prosím nutně ho potřebuji!!

minecraft forge 2.7.2014

Dobrý den,

na oficiálních stránkách files.minecraftforge.net/

Jakub (administrátor) 3.7.2014

Mne to napíše tiež lenže ked dam samostatne MCforge tak mi nenaskočia žiadne mody a samostante FML taktiež

Peter 24.7.2014

Dobrý deň, prosím pomôžte mi.: Mám originálny MC a ide mi... Normálne sa spustí, ale keď si chcem spustiť minecraft forge 1.6.4, tak sa začne tváriť že pôjde, ale potom mi vypne. Úplne mi vypne a nevyhodí ani žiadnu tabuľku. Prosím poraďte. Ďakujem. prosím prosím :)

minecraft forge 11.2.2015

Dobrý deň, prosím pomôžte mi.: Mám originálny MC a ide mi... Normálne sa spustí, ale keď si chcem spustiť minecraft forge 1.6.4, tak sa začne tváriť že pôjde, ale potom mi vypne. Úplne mi vypne a nevyhodí ani žiadnu tabuľku. Prosím poraďte. Je to problém v účte? Skúšal som všetko čo som našiel ale nič. Dobrý deň, prosím pomôžte mi.: Mám originálny MC a ide mi... Normálne sa spustí, ale keď si chcem spustiť minecraft forge 1.6.4, tak sa začne tváriť že pôjde, ale potom mi vypne. Úplne mi vypne a nevyhodí ani žiadnu tabuľku. Skúšal som všetko čo som vedel ale nič. Je to problém v účte? Ďakujem

minecraft forge filip 12.2.2015

dobrý den.
chci minecraft forge, ale když si ho spustím, tak mi vyskočí okno které chce nějaký program, ve kterém ho spustím, ale já nevím jaký potřebuji. pomozte prosím.

ugerama284 12.8.2016

Dobrý den, potřebuju pomoct s jednou záležitostí, mám origonàlní minecraft, vpohodě mi jde nainstalovat forge, abych si přidal mody, ale na jednu verzi mi forge doslova NEJDE nainstalovat. A to jest na 1.8.9. Prostě kliknu na "install" a po chvíli mi to ukáže error. Prosím pomozte mi.

Jakub 16.10.2021
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Race Monster Truck Checkers RPG: Online PVP Battle Stack Fall Princesses Sunflower Delight Mummy Hunter Parkour Climb and Jump Drop Maze Real Flight Simulator Reap
Nahoru