Aplikace pro mobilní telefony a tablety: Jaké VR brýle?

Ahoj, chtěl bych si koupit VR brýle na domácí použití. Rozhoduji se mezi http://www.nc.cz/vr-box-3d-virtualni-bryle... a http://www.nc.cz/vr-cardboard-v2-virtualni... . Lze poznat hodně ten rozdíl v ceně na kvalitě? Ty první se mi líbí proto, že tam je bluetooth ovladač. Využije ho člověk s brýlemi hodně nebo to je spíše blbost a radši koupit levnější cardboard?
Díky

Adam 31.10.2016 Odpovědi: (6) Odpovědět

Určitě doporučuji ty první, pokud chceš hrát hry. Pokud jen videa tak od googlu cardboardy..

Petr 31.10.2016

Já mám cardboardy a je to s nimi super, hodně muziky za málo peněz!

Držgršle 31.10.2016

Jdi radši do HTCVive. Ušetři a pak kup.

John 31.10.2016

Díky, nejspíš půjdu teda do cardboard.. díval jsem se i na videa na YT a vypadá to do začátku super. Samozřejmě Vive bych chtěl taky, ale to je budoucnost.

Adam 31.10.2016

Dobrý den,
na firmě máme HTC Vive a musím říct, že je to skvělá záležitost. Pokud tedy chceš opravdu kvalitu a ty prachy našetříš, jdi do toho. Zatím dle mého nemá konkurenci - Oculus dlouho neměl ani ovladače, natož snímání pozice a zbytek zatím ticho po pěšině. Otázka, jak se vyprofiluje PS4 VR, který by teoreticky mohlo přinést kvalitní a levnější zážitek. Co se týče Cardboardů, tak tam vůbec nemám zkušenost.

Honza (administrátor) 1.11.2016

Ahoj, já jsem měl klasické kartonové brýle dlouho, ale pak jsem se nakonec rozhodl, že si objednám něco lepšího, tak jsem si vybral tady tyto:
https://www.vrbox.cz/vr-bryle/mini-vr/
A jako rozdíl to je dobrý, hlavně co se týče pohodlnosti. Takže ti doporučuji si koupit Cardboard pokud chceš virtuální realitu vyzkoušet, ale na delší používání doporučuju nějakou plastovou verzi VR brýlí. Nehledě na to, že jsou vcelku levné. Pepan

Pepa 8.11.2016
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Jelly Shift Parkour Climb and Jump Watermelon Shooter Crowd City 2 Princesses Sunflower Delight Stairs Ketchapp Game Survivor In Rainbow Monster Drop Maze Race Monster Truck
Nahoru