origin: Nejde spustit Origin - Missing MSVCR120.dll error

Dobrý den.
Vždy když se snažím spustit Origin napíše to tohle: C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSVCR120.dll není narvžena na spuštění v systému windows nebo obsahuje chybu.Pokuste se program nainstalovat znovu pomocí původního instalačního média nebo se obraťte na správce systému nebo dodavatele softwaru s žádostí o pomoc. Stav chyby:0xc000012f
Začalo to když mi přišel noteboook z opravny. Mám windows 10 64 bit. Zkoušela jsem snad všechno.Přeinstalovat,pohrát si s nastavením ve vlastnostech atd. Nic nepomohlo. Děkuji za každou radu. 

Nerrie 25.7.2018 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den, nejrpve se ujistěte, že máte systém aktuální (staženy a nainstalovány všechny aktualizace). Odinstalujte Origin a zkuste PC projet CCleanerem. Následně se podívejte do instalovaných programů a odinstalujte všechny C++ knihovny a nainstalujte nejnovější přímo ze stránek Microsoftu. Nakonec nainstalujte Origin.
Jeden z uživatelů navíc přišel s řešením, které ale vyžaduje, aby se vám alespoň jednou podařilo Origin spustit. V jeho nastavení aktivujte zatžítko Update to Beta version if possible. 

Honza (administrátor) 26.7.2018

Dobrý den 
Mám problém se spuštěním originu píše mě to chybu - api-ms-win-crt-string-l1-1-0.dll 
Vůbec nevím co s tím mám dělat.
Děkuji za radu .

jahoda17 16.1.2019
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Stunts Track Adam and Eve: Cut The Ropes Reap Puzzle Love Parkour Climb and Jump Princesses Sunflower Delight Temple Jewels Slope Racing Drop Maze
Nahoru