picasa: stahování fotek do Picasa

Dobrý den,mám stejný problém jako pán přede mnou,z bývalého dotykového telefonu jsem přetáhla fotky bez problému,nyní jsem si koupila tlačítkový Nokia C2-O5 a nemůžu přijít jak na to,propojím kabel USB,zmáčknu import a nic.Nevím co nainstalovat v mobilu, suite,přenos médií,zeptej se při spojení,velkokapacitní ůložiště,to jsou možnosti v telefonu,nebo bluetooth,to nevím jak nato.Mohl by mi někdo poradit,nejlépe krok za krokem? Do picassa.Děkuji.

Jarmila 1.2.2015 Odpovědi: (2) Odpovědět

Dobrý den,
možností máte hned několik. Můžete telefon připojit jako Velkokapacitní úložiště. V takovém případě se mobil chová jako klasická USB flash paměť a Vy můžete fotografie jednoduše zkopírovat na svůj disk.
Pokud zvolíte Suite, musíte mít na PC nainstalovaný Nokia PC Suite: http://mujsoubor.cz/utility-a-ostatni/nokia-pc-suite nebo jeho novější verzi: Nokia Ovi Suite (Nokia Suite): http://mujsoubor.cz/mobilni-telefony/nokia-ovi-suite V programu si pak můžete nastavit automatické stahování nových fotografií a videí do předem zvolené složky. Snímky můžete samozřejmě kopírovat i ručně.

Honza (administrátor) 4.2.2015

Podobný dotaz,ale s Nokia 3310-nová. Připojím USB kabelem a nic
.Stáhl jsem si ten suite,ale jaksi si nevím rady,ani s jejich nápovědou.Bude to asi věkem.

Důchodce 11.2.2019
Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé

Doporučujeme

On-line hry

Crowd City 2 Puzzle Love Stairs Ketchapp Game Slope Racing Adam and Eve: Cut The Ropes Survivor In Rainbow Monster Parkour Climb and Jump Stack Fall Race Monster Truck
Nahoru